Druhá půlka sezony pro ně nezačala ideálně, a tak další zaváhání v boji o přední příčky nechtěly připustit.

Útočník Petr Šteyer  třetí trefou výrazně přiblížil Dobrou Vodu k vítězství. „Určitě jsme chtěli bodovat, protože jsme dvakrát zaváhali, naposledy minulý týden v Nové Vsi, kde jsme remizovali 1:1. Trochu jsme měli problém s hráči, tak jsme byli rádi, že se nás sešlo dost a mohli jsme do toho jít na sto procent," kvitoval Šteyer.

Po jeho gólu se chvíli zdálo, že je osud utkání zpečetěn. Ne zcela. „Zklidnili jsme se a dá se říct, že jsme hráli dobře. Drželi jsme balon. Ale Slavia v závěru zase začala tlačit, párkrát jsme neodkopli míč a bylo to najednou 3:2," líčil útočník zápletku.

Při gólové akci vzal zodpovědnost na sebe. Nezalekl se souboje jeden na jednoho a současně využil zaváhání protihráče. „Balon propadl přes jejich hráče. Pak už jsem měl před sebou jen jednoho, kterému to také sklouzlo, takže jsem si to hodil kolem něj. A pak už tam stál proti mně pouze brankář…," usmíval se střelec.

Útočník kvitoval, že po obdrženém gólu z penalty Dobrovodští odpověděli stejnou mincí a do přestávky překonali slávistu Wolfa ještě jednou. „Po centru ze strany dal Robert Hanzal hlavou druhý gól."

Fotbalisté Dobré Vody vyhráli i svůj devátý domácí zápas v sezoně. Z jejich hřiště se stala nedobytná tvrz. „Před zápasem jsme si také řekli, že když jsme doma ještě neprohráli, tak chceme sérii udržet i proti Slavii," potvrdil Petr Šteyer.