Na rozdíl od minulého utkání v Jihlavě, kde sice nepodali příliš dobrý výkon, ale vezli si domů cenný bod, se tentokráte Jihočeši snažili o aktivnější způsob hry a v první půli měli i několik dobrých možností, nakonec ale jeli domů bez bodů a navíc i s pořádnou čtyřgólovou nadílkou.

Fotbalisté Teplic jako jediní nadále drží neporazitelnost v nové sezoně, když ke čtyřem remízám přidali druhou výhru. V tabulce se tak posunuli na páté místo. K výhře je nasměrovaly už v první půli góly Salamiho a Kroba, zbylé dva přidali Mahmutovič z penalty a Jablonský.

Zápas se měl hrát už před měsícem, kvůli úmrtí ředitele teplického klubu Františka Hrdličky se ale přesunul do reprezentační pauzy. První gól Teplice daly ve 24. minutě, kdy Nivaldo měl na pravé straně spoustu času na centr a Salami na bližší tyči zase dost místa na gólovou hlavičku. V nastavení první půle centr Kroba doplachtil za Křížkova záda a bylo rozhodnuto… Ve druhé půli domácí ještě svou výhru završili.

Teplice – Č. Budějovice 4:0 (2:0)

Branky: 24. Salami, 45.+2 Krob, 63. Mahmutovič (11), 88. Jablonský. ŽK: Nivaldo – Klesa, Brunclík, Koreš, Škoda. Diváci: 3896´. Rozhodčí: M. Paták – Hock, Mokrusch.

Teplice: Grigar – Vondrášek, Lüftner, D. Jablonský, Krob – Ljevakovič, Táborský (66. Matula) – Vůch, Salami, Nivaldo (79. Jirásek) – Kapolongo (56. Mahmutovič).

Dynamo ČB: Křížek – Klesa, Lengyel, P. Novák, Machovec (41. Hanzlík) – Brunclík – Hora, Benát, Volešák (78. Herzán), Koreš (67. Škoda) – Vošahlík.