Zliv se ještě teď diví, jaký gól – negól inkasovala ve Frymburku… Svěřenci Romana Švece si vezli od Lipna bod.

K. ÚJEZD – PŘÍDOLÍ 5:0. Vojtěch Brozman, trenér K. Újezda: „Od začátku to bylo jednoznačné. Hned v první minutě nám rozhodčí neuznal gól pro ofsajd. Ve 32. min. jsme vedli 4:0 a bylo po zápase. Kluci začali na trávníku moc vymýšlet, ale do té doby hráli velmi dobře – jednoduše, rychle, na jeden dotek. Ve 47. min. jsme zvýšili na 5:0 a pak jsme prostřídali, aby si zahráli všichni. I když soupeř neměl na kontě ani bod, měli jsme ze zápasu trochu obavy, ale zvládli jsme ho v pohodě. Až na jednu šanci jsme soupeři nic nedovolili. Poslední tým tabulky měl plnou lavičku, pětkrát střídal a dorazil i s fanoušky, což mě překvapilo!"

VYŠŠÍ BROD – NEMANICE 1:0. Miroslav Dubský, trenér Nemanic: „Z naší strany to nebylo vydařené utkání, tentokrát jsme zahráli špatně. Už aby byl konec, protože se nám nedaří. Naše bolest je neproměňování šancí. Domácí měli dvě nebo tři příležitosti a jednou se trefili z trestňáku do šibenice. Byl to pěkný gól. Nebyli s námi Bárta, Motl a další dohrávají kvůli zraněním konec podzimu na půl plynu, ale na to se nemůžeme vymlouvat."

FRYMBURK – ZLIV 3:3. Roman Švec, trenér Zlivi: „Na to, že Frymburk je druhý, jsme odehráli velmi dobrý zápas. Myslím, že jsme o dva body přišli. Měli jsme si jet pro bod, ale do 12. min. jsme prohrávali 0:2. V 18. min. kapitán Boubal snížil a zranil se, střídat jsme ale mohli až za pět minut, když domácí přinesli tabuli… Diváci i lavička reagovali na jakékoli rozhodnutí sudího. Převzali jsme iniciativu a ve 28. min. jsme vyrovnali, ve 40. min,. jsme už vedli 3:2. Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně, ale zabrzdilo nás vyloučení Szaba po druhé žluté kartě. V 79. min. náš brankář vyběhl, chytil míč před brankovou čárou a za pět vteřin rozhodčí odmával gól, tak nevím, co si mám myslet… V deseti jsme si zasloužili vyhrát, jsem z toho kyselý."

SEDLEC – VĚTŘNÍ 2:1. Stanislav Šindelář, trenér Sedlece: „Hráli jsme zezadu, na brejky. Vedli jsme 2:0, ale soupeř snížil. Posledních dvacet minut jsme hráli pod tlakem. Větřní má kvalitní mužstvo a vytvořilo si převahu, právem je v čele skupiny. Dost nás podržel brankář Hanzal, jenž chytal výborně. Konečně se probral střelec Reindl, jenž proměnil dvě šance. Na góly mu pěkně přihrával Kučera. Měli jsme další šance, hlavně Peterka, ale neproměnili jsme je. Soupeř je ale měl také… Pěkné utkání. Čeká nás předehrávka v Přídolí a nebude to lehké. Hlavně, aby hráči zápas nepodcenili!"

DŘÍTEŇ – LHENICE 0:4. Václav Stulík, trenér Dřítně: „Byl to vyloženě propadák. Lhenice byly od začátku lepší, důraznější. Prakticky nic se nám nedařilo, k tomu jsme přidali individuální chyby a v 11. min. to bylo 0:2. Do konce poločasu měli hosté převahu a vytvořili si dvě tři šance, které nevyužili. V poslední minutě poločasu přidali třetí branku, a tím nás definitivně zlomili. Ve druhé půli se hra vyrovnala, ale to spíš kvůli tomu, že soupeř kontroloval výsledek. Na nic zvláštního jsme se nezmohli. Bohužel zápas se nám nepovedl a teď se musíme dát dohromady na předehrávku ve Větřní, abychom s lídrem soutěže nepropadli."

LEDENICE – TEMELÍN 3:2. František Švaňa, trenér Ledenic: „Po dešti byl terén těžký. Za deset minut jsme měli dvě šance, ale nedali jsme je. Hra se vyrovnala, temelínská záloha nás přehrávala jednoduchou hrou, zatímco naše technické kousky na bahně k ničemu nevedly. Obdrželi jsme gól a celkově první poločas vyšel lépe Temelínu, který rozhodně nepřijel odevzdaný. Do druhé půle jsem vyměnil čtyři hráče a naše hra se zvedla. Po chybách obrany jsme dvěma góly otočili výsledek. Naší nedůsledností jsme pak soupeři dovolili vyrovnat. Přitlačili jsme na pilu a dvacet minut se hrálo na polovině hostů, ale šance jsme neměli. Až přišla 90. minuta: mladý Kožant utekl k rohovému praporku, odkud našel volného Kučeru, jenž se hlavou nemýlil. Soupeř z Temelína hrál slušně, přijel i s fanoušky, takže zápas měl příjemnou kulisu – až na ten terén."

Miloslav Beránek, vedoucí Temelína: „Pěkný, bojovný zápas. První poločas byl vyrovnaný s několika šancemi na obou stranách, které zůstaly nevyužity. Až na jednu – ve 14. min. skóroval Michal Jaroš a vedli jsme. Ve druhé půli domácí vyvinuli tlak a vyrovnat se jim podařilo v 66. min., kdy se po malé domů míč zastavil v louži a domácí trestali. Poté se nám zranili oba krajní záložníci  a domácí začali mít převahu, kterou korunovali v 77. min. Přesto jsme v 82. min. gólem Profanta vyrovnali. Ale štěstí stálo na straně Ledenic, které v 90. min. šťastně daly vítězný gól."

LIŠOV – K. ŘEČICE 0:3. Štefan Farkaš, vedoucí Lišova: „Zápas pro nás začal dobře, byli jsme lepší a v první desetiminutovce jsme měli tři velmi dobré šance – ta Lukáše Mlýnka volala po gólu! V 11. min. se hosté ze závaru po rohu ujali Pražákem vedení. Ve 22. min. přišel druhý gól, po chybě v rozehrávce  skóroval Jánošík. Hosté získali ve své hře jistotu a sebevědomí, mohli jsme Shýbalem snížit, ale hlavou mířil nad. Na začátku druhé půle jsme se chtěli pokusil dát co nejrychleji kontaktní gól. Ale přišla 59. min., Idrizaj vypíchl míč našemu obránci a pohodlně zvýšil na 0:3. Do naší hry se vkradla nervozita, křeč. I když ke konci jsme měli dvě šance, skóre se nezměnilo. Soupeř potvrdil, že jeho umístění v tabulce je oprávněné. Naše porážka je až moc krutá, a protože nemáme body na rozdávání, pokusíme se uspět v předehrávce na hřišti Suchdola."