V pátek po dohodě skončil  Jiří Schuster. U kormidla ho nahradil René Klimeš. Bývalá opora áčka, dosud druhý hrající u B-týmu Borovan, měl premiéru v Bavorovicích.

Ivo Schuster podle zpráv ze zákulisí borovanského klubu zvažoval svou rezignaci v minulosti již vícekrát. Naposledy po šestibrankovém debaklu v Plané nad Lužnicí.

V šesti podzimních zápasech Borovanští získali šest bodů a vše nasvědčuje tomu, že znovu budou hrát o holou záchranu v I.A třídě. Nyní už pod novým trenérem.

„Před sezonou přišli tři noví hráči a do týmu se zařadili dorostenci. Myslím, že máme lepší mužstvo než loni, ale padla na ně psychická deka. Snad se zvedneme," doufá manažer Jiří Kubeš a upozorňuje na divoké skóre – 15:27. „Hodně gólů dáváme, ale ještě víc jich dostáváme."

V realizačním týmu došlo ještě k jedné změně: Jiřího Kubeše střídá v roli vedoucího mužstva dosavadní asistent Jan Vodhánil. Kubeše totiž jako šéftrenéra mládeže zaměstnávají o víkendu povinnosti u borovanských výběrů. „Všechny zápasy jsem nestíhal, protože jezdím s mládeží i ven. Pokud budeme hrát doma, samozřejmě budu přítomen a vypomohu," uvedl pro Deník manažer fotbalového oddílu a předseda TJ Calofrig Jiří Kubeš.