V předehrávaném prvním jarním kole Dříteň vedla na hřišti lídra a chybělo málo, aby si odvezla alespoň bod. Nemanice porazily Frymburk a vydařený podzim završil vítězstvím také Sedlec.

Rozlučka se soutěžním rokem se naopak vůbec nepovedla Lišovu, který inkasoval od Suchdola pět branek.

V. BROD – K. ÚJEZD 1:4. Vojtěch Brozman, trenér K. Újezda: „Jeli jsme do Vyšáku hlavně neprohrát. Se třemi body se nám mířilo na dokopnou mnohem lépe, než kdyby se prohrálo! Ze šesti zápasů jsme udělali třináct bodů a dostali se do klidnějších míst tabulky, jsme pátí od konce. Ale kdybychom ve Vyšším Brodě prohrávali po dvaceti minutích 0:3, neřekli bychom půl slova, protože Vyšák nás přitlačil a vytvářel si šance. Náš Prokop šel sám na branku, nedal, ale 29. min. si postavil míč Stegbauer a z 25 metrů trefil šibenici. Jako kdyby mávl kouzelným proutkem, najednou jsme hráli jako z partesu! Během 31. min. jsme dali dva góly a vypadalo to, že je rozhodnuto. Ve druhé půli jsme neproměnili čisté šance, pak jsme si náhodně dali vlastní gól, soupeř nastřelil břevno… Ale utekl Prokop, zvýšil na 4:1, a v 70. min. tak bylo po zápase. Důležité vítězství."

NEMANICE – FRYMBURK 4:1. Miroslav Dubský, trenér Nemanic: „Kluci zahráli dobře, bojovali. Bylo to rychlé – ve 22. min. jsme vedli 4:1! Ale Frymburk, i když hrál od patnácté minuty v deseti, pořád zlobil. Když jsme zvýšili na 3:1, začali hosté nadávat paní rozhodčí  a jeden hráč dostal červenou kartu. Přesto soupeř do poločasu mohl klidně vyrovnat, protože jsme dělali chyby. Druhý poločas jsme si už výsledek pohlídali. S body i s výkonem spokojenost."

PŘÍDOLÍ – SEDLEC 1:5. Stanislav Šindelář, trenér Sedlece: „Manšaft jsme připravili na zápas tak, aby jej nepodcenil. Na začátku jsme zahodili tři příležitosti, soupeř nám dal gól ze standardky a vedl. Ke konci první půle jsme hlavičkou Šindeláře vyrovnali. Měli jsme převahu, ale neproměňovali jsme šance. Zato na začátku druhého poločasu jsme během minuty a půl dali dva góly, a to nás uklidnilo. Zbytek utkání proběhl v klidu. Přidali jsme čtvrtý a pátý gól, takže jsme podzim završili vítězstvím. Pro Sedlec je úspěch, že jsme do čtvrtého místa, to jsme ani nepředpokládali."

ZLIV – H. PLANÁ 3:3. Roman Švec, trenér Zlivi: „Bod bereme, protože Horní Planá se u nás ukázala jako velmi dobré mužstvo. Pro nás je bod zlatý. Podle vývoje se k remíze schylovalo od začátku, protože až do 90. min. jsme prohrávali a vyrovnali jsme z přímého kopu, takže jsme měli svým způsobem štěstí. I když jsme byli na soupeře takticky připraveni, věděli jsme o jejich rychlých útočnících, předvedl u nás velmi dobrý výkon. Prohrávali jsme 0:2, do poločasu jsme snížili, ve druhé půli jsme dostali gól na 1:3. Začali jsme víc bojovat, snažili se dát kontaktní gól a v 85. min. se nám to povedlo. Závěr byl z naší strany vabank, Rys ze standardky vyrovnal. Vzhledem k vývoji utkání musíme být s bodem maximálně spokojeni!"

VĚTŘNÍ – DŘÍTEŇ 2:1. Václav Stulík, trenér Dřítně: „Proti vedoucímu celku tabulky jsme podali daleko lepší výkon než v minulých zápasech, přesto to nestačilo ani na bod. Byl to vyrovnaný zápas. Od začátku lépe kombinující domácí hrozili ze standardních situací. V závěru poločasu jsme měli dvě pěkné šance. Nejdřív brankář vychytal Tomáše Kovaříka a pak Smékal  z trestného kopu nastřelil břevno. Ale vedoucí branku se nám podařilo vstřelit až v 70. min. V 82. min. se krásně trefil z 25 metrů do šibenice domácí Hlásenský a dvě minuty před koncem nám dal  Weinhard vítěznou branku. Škoda, gólu předcházela naše zbytečná ztráta míče uprostřed hřiště. Doplatili jsme na to, že jsme za stavu 1:1 nehráli na bod, ale snažili se dát vítěznou branku. V posledních deseti minutách domácí ukázali, že tabulku vedou zaslouženě."

TEMELÍN – N. BYSTŘICE 2:1. Miloslav Beránek, vedoucí Temelína: „Předehrávka prvního jarního kola přinesla velmi bojovný zápas. První poločas hosté ukazovali, že nepřijeli odevzdat body zadarmo. Již v 19. min. to potvrdili vedoucí gólem. Ve druhém poločase se naše mužstvo nechtělo smířit s výsledkem a v 63. min. udeřilo, Souček vyrovnal. V 69. min se měnilo skóre podruhé, a to díky gólu Profanta. Poté hosté vyvinuli velký tlak ve snaze vyrovnat, ale brankář Cihla vše  vychytal. V posledních zápasech jsme uhráli devět bodů, což nám z osmého místa zaručuje dobrý start do jarních bojů."

SUCHDOL – LIŠOV 5:1. Štefan Farkaš, vedoucí Lišova: „Jedním slovem – tragédie. Těžko se hodnotí zápas, v němž naše mužstvo bez několika hráčů základu utrpělo nejtěžší porážku podzimu. Prvních dvacet minut jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, ale mezi 20. a 30. min. nastal v naší hře kolaps. Po hrubých chybách v obranné činnosti jsme v rychlém sledu inkasovali tři góly. Na začátku druhého poločasu domácí polevili v nasazení a podařilo se nám po přihrávce Bouchala Kandlem snížit na 3:1. Během dalších deseti minut přišly dvě nadějné šance, ale nebyli jsme důrazní, zatímco domácí přidali a vstřelili nám další dva góly; i když ten druhý padl po evidentním faulu na našeho hráče. Zápas jsme dohrávali v útlumu."

Č. VELENICE – LEDENICE 1:1. František Švaňa, trenér Ledenic: „Odjížděli jsme na hřiště mužstva, kterému se nedaří. Chtěli jsme neprohrát, což se nám sice povedlo, ale měli jsme na víc. Dva ztracené body nás mrzí. Vyrovnávací gól jsme dostali z penalty pět minut před koncem. Vedli jsme od 23. min., kdy se nám povedlo domácí rozebrat. Kučera zatáhl míč po levé straně, obelstil beka a přihrál do středu nabíhajícímu Benhákovi. Ten ještě předal balon do strany mladému Wolfovi a vedli jsme. Od té doby jsme měli převahu, šance, ale zakončení bylo žalostné, někdy chybělo jen více štěstí… Na konci pak přišla penalta a vyrovnání. Zahrálo si znovu celé mužstvo, do utkání zasáhlo všech sedmnáct lidí."