Naopak Nemanice opět prohrály a na poslední příčce, která je v každém případě sestupová, ztrácejí na trojici týmů před sebou nijak závratných, nikoli ale zanedbatelných šest bodů. Béčko Lišova si totiž odvezlo z Týna nad Vltavou cenný bod, Římov v Nových Hradech dokonce vyhrál. Na Lokomotivě padlo devět branek, Hlubočtí tam ve 24. minutě vedli už 4:0!

TÝN B – LIŠOV B 2:2 (2:1) – Domácí začali dobře. Už ve 2. min. se po rohu dostal k odraženému míčí dorostenec Ponec a prostřelil Fabiána. Hosté odpověděli trestným kopem Dvořáka, Švejda střelu nadvakrát lapil. Lišov převzal iniciativu a začalo se hrát před domácí brankou. Ve 30. min. Vojč mířil těsně vedle, za tři minuty ale využil zaváhání obrany a bylo vyrovnáno – 1:1. Ve 42. min. utekl hostům Dobš, odcentroval a Štos, druhý z domácích dorostenců, skóroval. Do druhé půle lépe vstoupili Lišovští. Čapek mířil vedle domácí branky, Dvořáka zase vychytal Švejda. Na druhé straně Ponec krásně vysunul uličkou Skoka, jenž šel sám na bránu a zakončil nepřesně. V 74. min. se po trestném kopu Dvořáka dostal k odraženému míči Lukáš Vávra. O bod hosté mohli přijít po centru Dobše, kdy Šálený hlavičkoval těsně vedle. V 86. min. šel Lisner sám na Fabiána, ale ani on neuspěl, a tak zápas skončil remízou. Rozhodčí Bednárek. ŽK 2:1. Diváci: 80. (mař)

ROUDNÉ B – BOROVANY 0:2 (0:1) – V Roudném předvedla obě mužstva kvalitní fotbal. Domácí začali proti lídrovi přeboru nebojácně a během prvních sedmi minut měli dvě vyložené šance. Nejdřív z malého vápna přestřelil Boháč a o pár minut později neprostřelil gólmana Kolafu domácí Frühbauer. Borovany poprvé zahrozily ve 13. min., kdy Kubíčka vychytal Erhart. V 18. min. se poprvé měnilo skóre, hostující Klimeš s jistotou proměnil penaltu za faul Přibyla. Domácí tento gól trochu přibrzdil, naopak Borovany získaly územní převahu a ve 35. min. Račák z trestného kopu trefil tyč. Těsně před přestávkou nastřelil roudenský Přibyl břevno. Do druhého poločasu nastoupili domácí s přáním vyrovnat, jenže jejich snahu utnula chyba obrany. Po ní Kubíček běžem sám na brankáře Erharta a s přehledem zvýšil na 0:2. I když se pak do nadějných šancí dostali jak domácí, tak hosté, skóre se už neměnilo, Borovany si po zásluze vezuly tři body. Rozhodčí Silmbrod. ŽK 1:2. Rohy 5:5. Přihlíželo 100 diváků. (fil)

AKRA ČB – HRDĚJOVICE B 1:2 (0:1) – Domácí pokračovali ve slabých výkonech a v utkání průměrné úrovně ztratili důležité body. Branky: J.Propš – Votruba, Švec. Rozhodčí Jaroslav Buřič. ŽK 2:1, ČK 1:0 (62. Rozum). Přihlíželo 30 diváků. (fik)

N. HRADY – ŘÍMOV 0:1 (0:0) – Zápas začal oboustranně opatrně, obě utkání si byla vědoma důležitosti bodovat. Přes veškerou snahu se domácím nepovedlo vzít režii utkání do svých rukou, a tak hostům stačilo k úspěchu dodržet pokyny svého trenéra. Do poločasu gól nepadl a také po přestávce se převážně hrálo mezi vápny. Až v 61. min. po chybě domácích ve středu hřiště a následném protiútoku se po zásahu domácího obránce Hrbáčka kopala penalta, kterou Mesároš s přehledem proměnil – 0:1. Novohradští se snažili o vyrovnání, ale nakopávané míče k úspěchu nevedly, dvakrát hosty zachránilo břevno! Římov vítězstvím udělal velký krok k záchraně. Sudí Špelina, ŽK 5:4. Diváci: 50. (chal)

SEDLEC – NEMANICE 4:1 (2:1) – Zápas se odehrával za velké převahy domácích prakticky jen na polovině Nemanic. Ve 34. min. se domácí dočkali prvního jarního golu: Reitinger zahrál trestný kop, Jan Zíka prodloužil hlavou na Šindeláře a ten skóroval. Ve 39. min. zahráli domácí nešťastně rukou a kopala se penalta, kterou proměnil hostující Bláha. Do více šancí se již Nemaničtí nedostali. Hned o minutu později Jan Zíka po Reitingerově trestném kopu vrátil vedení Sedleci. V 58. min. zahrál opět trestný kop Reitinger a tentokrát Šindelář trefil jen hostujícího brankáře. Do další šance vyslal Šindelář Vávru, jeho střelu z osmi metrů však vyrazil brankář Šturma na roh. V 68. min. rozehrál roh Reitinger a Šindelář hlavou mířil nad, stejně jako později Andrle. V 77. min. opět Reitinger rozehrál trestný kop a Jaroslav Zíka, jenž se po roce a půl vrátil na trávník, z malého vápna přestřelil. Za chvíli postupovali sami na branku Vávra se Šindelářem, který těsně vběhl do ofsajdu. V 85. min. centroval Boček, hostující brankář vyrazil balon k Vávrovi a ten zvýraznil vedení Sedlece. Skóre uzavřel v 89. min. Hovorka z penalty, nařízené za faul na Reitingera. (švi)

MOKRÉ – SRUBEC 0:2 (0:1) – Do utkání vstoupili aktivněji Srubečtí a už v 6. min. šli zaslouženě do vedení. Na hranici vápna si osamocený Koudelka zpracoval míč a zakončil přesně podél gólmana Hrdličky. Hosté byli i nadále fotbalovější, ale domácí bojovností vyrovnali hru a měli do půle dvě šance na vyrovnání. V 17. min. se po chybě obrany Srubeckých dostal do šance Štambauer, Korbel mu však včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a střelu vyrazil. Ve 27. min. hlavičkoval po centru Sekyry osamocený Hrádek z malého vápna nepřesně. Do druhého poločasu zvýšili domácí aktivitu. Jejich snahu o vyrovnání ukončila v 56. min. červená karta pro Lerocha. Od té chvíle získal Srubec výraznou převahu s množstvím šancí. Hlavně aktivní Leština se dostal několikrát do gólových šancí, zakončoval však nepřesně. Největší šanci měl v 68. min., kdy po pěkné uličce od Hroudy šel ze strany sám na gólmana Hrdličku, ale vystřelil vedle branky. Pojišťovací gól vstřelil v 72. min. po rohu Hekrdla. Zbytek utkání se už dohrával v klidnějším tempu. Rozhodčí Hybner. ŽK 2:1, ČK 1:0. Diváci: 90. (hra)

LOKO ČB B – HLUBOKÁ B 3:6 (0:4) – Divácky atraktivní utkání zahájili hosté jako z říše snů. Ve 13. min. otevřel brankový účet Ugurlu, v 16. min. se po rohovém kopu prosadil hlavou Kovář, v 19. min. se nádherně střelou bez přípravy trefil Mašek a ve 24. min. po zahraném trestném kopu upravil Kovář na – pro hosty hrozivých – 0:4! Začátek druhé půle vyšel domácím. Ve 48. min. po nahrávce Vithy skóroval Koller a z podobné situace vytěžil v 51. min. branku Sahan po přihrávce Kollera. Poté si opět slabé chvíle vybrala domácí obrana, čehož využili hostující Ugurlu a T. Řehoř, kteří se sami ocitli před bezradným brankářem Síkorou. Poslední slovo měl domácí Koller, jehož nechytatelná střela pod břevno stanovila konečný výsledek – 3:6. Hosté mohou jen litovat, že přes jasné vedení neudrželi nervy na uzdě a dohrávali po zkratech zápas bez dvou vyloučených. Sudí Šibor. ŽK 2:3. ČK 0:2 (64. Kovář, 87. Sedlický). Diváci: 50. (zab)