Domácí hřiště šetřila  jen Olešnice, která si zajistila umělku v Třeboni. Suverénně zvládl vstup do jara tým Nemanic – na Rudolfově vyhrál 5:0!

NEPLACHOV – HORNÍ  STROPNICE 1:1(1:1) –  V jarní premiéře se oba týmy na začátku spíše hledaly, na podmáčeném hřišti bylo k vidění plno nepřesností. Terén se podepsal se i na prvním gólu: brankář Josefík špatně odhadl malou domů od Holeje a  k překvapení všech balon doputoval až do branky – 1:0!  Zakrátko, po Brčákově přetaženém rohu, domácí mohli přidat druhý gól, ale P. Švec nedokázal z blízka trefit odkrytou branku. V dalších minutách se začali prosazovat hosté, především kapitán Mikl zle zatápěl domácí obraně. Za zmínku stojí individuální akce Šedivého, který obešel dva hráče a sám se dostal až před domácího gólmana Bicka, který mu nedovolil vyrovnat. Na konci prvního poločasu Stropnici nevyšla ofsajdová past, Nekola našel před brankou P. Švece, jenž sám před Josefíkem zahodil stoprocentní šanci! Naopak ve 42. min. se při závaru ve vápně Neplachova zorientoval Šedivý a vyrovnal. Ve druhém poločase měli více ze hry domácí, ale nedokázali proměnit své šance (P. Švec, Šafář). Hosté se soustředili spíše na defenzivu a rychlé protiútoky, v 87. min. z brejku zahrozil Šedivý, ale jeho střelu vytáhl Bicek na roh. Domácí, kteří řadu šancí spálili, se museli spokojit s remízou.
Pískal rozhodčí Špelina. ŽK 1:2. Diváci: 60.

LOKO ČB B – TEMELÍN 0:3 (0:1) –  Rezervní tým Lokomotivy nastoupil v ofenzivním rozestavení, ale během prvních dvaceti minut si nevytvořil větší šanci. Hosté hrozili především z rychlých brejků a ze standardních situací. Poprvé udeřilo v 38. minutě, kdy se temelínský kapitán Vornay po kombinaci středem hřiště ocitl sám před gólmanem Vaňasem a bez problémů zavěsil. Ve 42. min. přišla pro domácí další komplikace, když se jim zranil stoper Zýka. Do druhé půle domácí nastoupili v přeskupených řadách s cílem vývoj utkání zvrátit, jenže ve 47. min.  neuspěl tváří v tvář brankáři Drmota, při průniku Petroua zase zachránilo hosty břevno. Lokomotivu srazila do kolen 58. min., kdy se postavil k trestnému kopu Hrdina a přesným centrem našel ve vápně hlavu  Vornaye. Domácí se vrhli do útoku, ale jejich  snaha vyústila pouze v další břevno (Drmota). Zajíček svou šanci  trestuhodně přestřelil, a jak domácím ubývalo sil, rostla hrozba temelínských brejků. V 76. min.  se  prosmýkl obranou Jaroš a střelou podél brankáře Vaňase rozhodl o osudu utkání. V 85. min. se navíc Lokomotivě zranil smolař zápasu Drmota, a tak  již bez možnosti střídat dohrávala v deseti.
Rozhodčí Krenauer. ŽK 0:4. Diváci: 30.

PLANÁ – N. HODĚJOVICE  5:2  (2:1) – Zatímco Hodějovičtí už na jaře nastoupili do zápasu podruhé, domácí měli premiéru. První velkou šanci v zápase měla Planá, ale Fujdiar nemířil přesně. Lépe už si počínal L. Bendík, když bez přípravy tečoval míč po centru mezi nohy vybíhajícího brankáře. Následně se o slovo přihlásily Nové Hodějovice,  brankář Fabián odolával, ale ve 30. min. už neměl nárok při  zakončení Dvořáka. Ještě do poločasu Planá strhla vedení zpět na svoji stranu: Křemen poslal při přímém kopu míč ideálně přes zeď. Ve druhém poločase domácí pokračovali v nastoleném tempu, a hlavně díky neuvěřitelné produktivitě navyšovali náskok, dokázali potrestat soupeře za každé zaváhání v obraně. Podruhé se v zápase prosadil L. Bendík, když dloubl balon v samostatném úniku kolem gólmana do brány. V 65. min. se prosadil ze skrumáže před bránou Hodějovic důrazný Ira a domácí vedli již 4:1. To ale nebylo vše, po nejhezčí akci zápasu se hlavou trefil Mavrodiev. Hodějovice už stihly v 83. min. jen korigovat výsledek. Dvořák natáhl k výstavní střele a z 25 metrů poslal míč do šibenice. Planá si tak připsala první jarní body.
Řídil rozhodčí Šafránek. ŽK 1:1. Diváci: 80. ⋌(spl)

OLEŠNICE – HRDĚJOVICE B 1:3 (0:1) – V úvodu byli aktivnější domácí, kteří vstoupili do jara bez pracovně zaneprázdněného trenéra Fencla.  Ve 3. min. se ocitl ve slibné pozici Raab, ale ani nezakončil, za chvíli alespoň vystrašil gólmana hostů St. Jindra. Po čtvrthodině hry převzali iniciativu Hrdějovičtí. V první šanci ještě zabránil gólu Krauskopf, ale ve 44. min. Hučík už otevřel skóre – 0:1. V 61. min. využil opět Hučík centru ke zvýšení na 0:2, vzápětí mohl Lust snížit, ale z malého vápna přestřelil. V 71. min. po hezké kombinaci za vápnem domácí  Raab snížil. V 85. min. výstavní střelou z hranice velkého vápna pohřbil šance Olešnických na bodový zisk Kaše.
Rozhodčí Ovčáček. ČK 0:1. Diváci: 15. Hráno na umělé trávě v Třeboni.

ČT. DVORY B – TÝN B 1:1 (0:0) – Do jarních odvet  vstoupili aktivněji domácí, kteří se v první půli více tlačili před soupeřovu branku a výsledkem byly šance Píši a Maliňáka. Další příležitost ke vstřelení úvodní branky měl opět kapitán Píša, ale po brejku ze strany zakončil do boční sítě. Také začátek druhé půle patřil Čtyřdvorským a hned v úvodu pálil z vápna nebezpečně Maliňák. Domácí se prosadili v 51. min. hlavičkou Píši. Následně hostující gólman neudržel nervy na uzdě a udeřil domácí útočníka. Do branky se místo vyloučeného Valtra postavil hráč Lukeš. Domácí jako by početní výhoda ukolébala, v 75. min. po chybné rozehrávce šel kapitán hostů Lisner sám na brankaře Voneše a nekompromisně vyrovnal. Závěr patřil domácím, když nejprve veterán Zahradník mířil hlavou do spojnice a následná dorážka Češky skončila vedle. Týnští si za statečný výkon bod zasloužili.
Rozhodčí Pileček. Hráno bez žlutých karet. ČK 0:1 (Valtr). Diváci: 35.

HLUBOKÁ B – SRUBEC 3:1 (1:0) – Za slunného počasí na umělce začali aktivněji Hlubočtí a v prvních deseti minutách po pěkných kombinacích dvakrát z vápna zahrozili Hezoučkým a Martinem Kovaříkem. Ve 23. min. nepovedený odkop srubeckého gólmana zachytil Mašek a střelou z první z 20 metrů se štěstím poslal míč do brány. Poté se domácím přestala dařit mezihra, důraznější hosté několikrát výrazně přečíslili obranu Hluboké, tvořenou kompletně hráči z týmu „35". Po jednom ze závarů v šestnáctce uklidil odražený míč ze 30 metrů Šalek nekompromisní střelou k tyči. Vyrovnání Hlubokou probudilo,  do šancí se dostali Sedlický a Hezoučký. Ve druhé půli měli domácí herní převahu, hosté však hrozili z brejků a dobře rozehrávaných standardek, takže šance měly oba týmy (Sedlický, R. Vácha –  Hekrdla). Ale skóre se měnilo, až když Němec vybojoval míč u rohového praporku a Mašek střelou z otočky dostal domácí do vedení 2:1. Ke konci Srubec vsadil vše na ofenzivu a výsledkem byla šance Zedka, která skončila těsně vedle Hrtusovy branky. Více místa na polovině hostů využil čtyři minuty před koncem Mašek k završení hattricku.
Rozhodčí Havlíček. ŽK 0:1. Diváci: 50.

RUDOLFOV B – NEMANICE 0:5 (0:3) – Na velmi těžkém terénu dělala každá přihrávka po zemi aktérům obrovské problémy. Ve 20. min. se na levé straně uvolnil přes tři hráče nemanický Kubát a přesnou střelou k tyči překonal Hořejšího. Jedinou šanci domácích na brankové čáře zlikvidoval stoper Benkovský  a záhy zakončil pohlednou individuální akci na druhé straně střelou zpoza šestnáctky Křiváček – 0:2. Před odchodem do kabin Kochlöfl zahrával rohový kop a Benkovský v pádu zvyšoval na 0:3. Ve druhém poločase posílil řady Rudolfova další pendl z A-týmu, útočník Le, ale obraz hry se moc nezměnil. V 78. min. využil Szendrei špatného vyběhnutí brankáře Rudolfova a skóroval do prázdné brány. V závěru lahůdkový centr Kochlöfla využil přesnou hlavou St. Dubský.
Rozhodoval sudí Ambrůžek. ŽK 1:0. Diváci: 100.