V dnešním vydání přináší Deník především pro fotbalové fanoušky speciální šestnáctistránkovou  přílohu, která je tématicky zaměřena ke startu KP.
Na poslední chvíli se změna odehrála v Hluboké nad Vltavou, kde skončil manažer Pavel Mádl.

Tuto informaci potvrdil Karel Vácha mladší, který zve  diváky do hlubockého podzámčí na atraktivní nedělní premiéru. „Loni jsme nehráli přímo o záchranu, ale do sestupových vod jsme se namočili," přikyvuje. „Po příchodu Vozábala s Povišerem jsme se dali dohromady, postoupili jsme do pater okolo jedenáctého místa."
S loňskou sezonou celkově Hlubočtí moc spokojení nebyli. „Trochu to bylo zklamání. Hledali jsme příčiny," popisuje Vácha dění v FK Hluboká. „Loňský rok se nepovedl, od začátku letošní sezony chceme, aby to bylo jinak."

Shodou okolností odstartoval  loni v létě krajský přebor také zápasem Hluboká – Rudolfov. Letos mají fanoušci před sebou stejné menu. „Prohrávali jsme, ale zápas jsme otočili," vzpomínají Hlubočtí na sedmigólovou divácky atraktivní přestřelku, která skončila jejich vítězstvím 4:3.
„Už to bylo silné varování, ze kterého jsme se nepoučili."
Zápas Hluboká – Rudolfov  začne  v neděli v 17 (kompletní program najdete v tištěné podobě Deníku v rubrice Kam za fotbalem).