O něco lépe než Temelín si vede v krajské soutěži druhý nováček z Českobudějovicka, SK Nemanice. Boj o záchranu v I.B se ho netýká, naopak i výhra nad Kaplicí B ho opravňuje k tomu, aby vzhlížel k horním patrům tabulky.

V. BROD – SEDLEC 1:2. Stanislav Šindelář, trenér Sedlece: „Improvizujeme se sestavou, protože před týdnem jsme přišli o dalšího hráče z obrany, předstopera Martina Peška. Naštěstí kádr máme široký. Ve Vyšáku jsme chtěli potvrdit  výsledky. Druhou půli jsme režírovali my, domácí podle mne odpadli fyzicky. Měli jsme převahu, podařilo se nám vyrovnat a čtyři minuty před koncem dát Michalcem vítězný gól. Ale znovu jsme přišli o hráče – s poraněným kotníkem odkulhal ze hřiště hrající asistent Jaroslav Zíka."

K. ÚJEZD – DŘÍTEŇ 2:2. Václav Stulík, trenér Dřítně: „Zápas byl vyrovnaný s řadou šancí, takže plichta se mi zdá být spravedlivá. Domácí dvakrát vedli, nám se podařilo dotáhnout. Mezi 80. a 85. min. mohl soupeř rozhodnout, nastřelil břevno a měl ještě jednu šanci. Naopak v 88. min. jsme mohli skórovat  my,  takže oba týmy mohly jak vyhrát, tak prohrát. Hostíme Frymburk, tým ze špice I.B, takže čekáme těžký zápas."

NEMANICE – KAPLICE B 2:1. Stanislav Korčák, předseda Nemanic: „S výsledkem spokojenost, určitě byl lepší než předvedená hra. Vedli jsme 1:0, Kaplice vyrovnala,  druhý gól rozhodl o naší výhře. Důležité body nás přiblížily druhému a třetímu místu.  Výsledek bychom chtěli potvrdit v Krumlově, který je druhý, takže to asi bude o něco složitější… Navíc se nám zranil Robert Kochlöfl a asi bude chybět. Problémy měl i brankář, ale ten se snad dá na zápas dohromady."

ZLIV – LHENICE 3:2. Karel Jindrle, předseda Zlivi: „Vedli jsme 1:0, soupeř vyrovnal, znovu jsme šli do vedení a Lhenice dokázaly i podruhé odpovědět. Až náš třetí gól, který padl osm, deset minut před koncem, byl rozhodující. V utkání jsme byli šťastnějším týmem, který ale šel za body o něco víc. Jedeme do Křemže a pak přijdou klíčové zápasy se soupeři, kteří jsou v tabulce pod námi, a s těmi musíme stoprocentně bodovat!"

LEDENICE – BYSTŘICE 1:2. František Švaňa, trenér Ledenic: „I když zvláštní výsledky Bystřice nemá, u nás zahrála výborně, musím jí poblahopřát! V první půli byla jasně lepší a my se nemohli chytit. Z prvního útoku jsme ve 2. min. inkasovali. Do druhé půle jsem přeházel sestavu, hodně jsme se nadřeli, ale do velkých šancí nás soupeř nepouštěl. Až Lamáček v 75. min. dal gól na 1:1. Zápas pak vypadal na remízu. Ale po chybě před šestnáctkou, kde jsme faulovali, si vzal míč nejlepší hráč hostů Havel a v 88. min. se trefil přes zeď do šibenice…"

Č. VELENICE – LIŠOV 1:1. Štefan Farkaš, vedoucí Lišova: „Po dvou porážkách jsme chtěli bodovat naplno, i když Velenice byly mužstvo, které na jaře vybojovalo plný počet bodů. Zápas nabíral tempo a domácí z několika rychlých akcí a standardek nastřelili tyč a břevno. Ve 14. min. jsme ale šli do vedení, po Kandlově přihrávce skóroval Werner. Pro svalové zranění musel odstoupit kapitán Kočvara a na hře zálohy se to projevilo, domácí ovládli střed hřiště. Druhý poločas byl vyrovnaný do 66. min., kdy domácí Fiala srovnal skóre. Dostali jsme se pod tlak, ale přestože nám byl v 80. min. vyloučen stoper Bouchal,  podařilo se nám dotáhnout zápas do šťastného, remízového konce. Teď se pokusíme udělat vše, abychom se Soběslaví konečně získali důležité tři body."

TEMELÍN – J. HRADEC 2:5. Miloslav Beránek, předseda Temelína: „Vedoucí celek u nás dokázal, že není na prvním místě nadarmo. Ale škoda neproměněných šancí, mohli jsme překvapit! V první půli jsme měli mírnou převahu, vstřelili jsme sice dva góly, ale další dvě stoprocentní šance nedali, a to ovlivnilo osud celého zápasu. Hosté před odchodem do šatny snížili z penalty. Druhá půle začala svižně, opět jsme promarnili šanci ke vstřelení gólu a hosté vzápětí vyrovnali. Čtvrt hodiny před koncem se ujali vedení, my ve snaze vyrovnat otevřeli obranu, ale šance jsme opět promarnili a hosté navýšili skóre. Sto diváků vidělo rychlý a bojovný zápas."