Obavy o záchranu svazují Srubec, kde došlo po výměně trenéra i k prvním hráčským změnám: s některými členy kádru už Slavoj do příští sezony nepočítá.

JANKOV B – MLADÉ 4:0. František Řezníček, trenér Jankova: „Tentokrát musím konstatovat, že jsme  vyhráli vysoko, ale hlavně zaslouženě. Myslím, že jsme byli po celý zápas lepším týmem. O utkání bylo rozhodnuto už do 10. min., kdy hráč A týmu Petr Klíma jeden gól vstřelil a na druhý přihrál. od té doby nebylo o vítězi pochyb. Mám radost i z toho, že ve druhé půli zase dal gól 15letý Rosťa Hejda, a vůbec celá hra se nám tentokrát dařila!"

Karel Tondr, trenér Mladého: „Domácím vyšel perfektně začátek. Již v 6. min. nechytatelnou střelou a v 10. min. po naší hrubé chybě šli do dvoubrankového vedení. Hra se pak odvíjela převážně ve středu hřiště, v prvním poločasu jsme branku Jankova prakticky neohrozili. Druhý poločas přinesl stejný scénář, dostali jsme se i k zakončení, ale bez efektu, a tak domácí opět potrestali naše hrubky dvěma brankami. Hra, myslím, byla vyrovnaná, ale je až neuvěřitelné, jaké hrubky dokážeme v defenzivě vytvořit!"

H. PLANÁ – K. ÚJEZD 1:0. Vojtěch Brozman, trenér K. Újezda: „Těžko se mi mluví, protože jsme odehráli celkem dobrý zápas, ale nemohu se zbavit dojmu, že zápas ovlivnil rozhodčí. I když domácím, ani nám, o nic nešlo… Krásné počasí, trávník, podmínky pro fotbal výborné, jen jsme se všichni shodli, že rozhodčí pískal tendenčně pro Planou. Dali jsme první gól, který nám neuznal pro údajný faul, a vyvrcholilo to tím, že v poslední minutě po faulu nenařídil penaltu proti Plané. Ale nechceme se jen vymlouvat – měli jsme dost šancí, abychom dali gól. To je náš největší problém, a přestože v útoku střídáme hráče, nedaří se nám. Soutěž chceme v klidu dohrát, zkonsolidovat mužstvo na příští rok a pogratulovat Velešínu k prvnímu místu a postupu do I. A třídy."

VĚTŘNÍ – ROUDNÉ B 2:2. Libor Šolc, hrající trenér Roudného: „Uhráli jsme bod, který bereme, i když jsme dostali vyrovnávací gól v 91. min. ze standardní situace. Ale remíza je vzhledem k vývoji utkání spravedlivá. Domácí šance pochytal Dan Kerl v bráně, který nám vypomohl. Jeli jsme pro bod, ten jsme si odvezli, takže jsme spokojeni. V dalším domácím utkání potřebujeme porazit Chvalšiny, snad se nám to povede."

SRUBEC – T. SVINY 0:5. Petr Mrkvička, vedoucí Srubce: „Úvod patřil hostům, kteří se v 11. min. ujali vedení. Ve 23. min. mohl vyrovnat Jakub Leština, ale jeho střelu zastavila tyč. Ve 34. min. nám byl vyloučen za podražení Zimmel a od té chvíle získali hosté výraznou převahu, kterou korunovali dalšími góly a ještě třikrát nastřelili tyč. Vítězství Trhových Svinů bylo naprosto zasloužené,  naše hráče chválím za to, že v improvizované sestavě a v deseti bojovali až do konce. Soupeři blahopřejeme k jistému postupu, a jestli chceme na Srubci mít také radost z fotbalu, musíme místo změn trenérů provést změny v kádru. Na pondělní schůzi už kádr prošel určitou selekcí. Musíme pod sebou udržet Záblatí, kdyby z I.B padal pátý tým."

Pavel Randa, trenér T. Svinů: „Po celý zápas jsme byli lepší, dobře jsme bránili a co je důležité, stříleli jsme i branky. Už v 11. min. se Lenk po samostatné akci trefil poprvé. Ve 34. min. byl domácím vyloučen hráč a my využili přesilovku hned za minutu další brankou Lenka. Do druhé půle jsme vstoupili znovu s chutí a po chybě Srubce se znovu trefil Lenk, jenž tím završil čistý hattrick. V 70. min.  krásně zvýšil z trestňáku Písko a v 75. min. po přihrávce Randy uzavřel skóre Kolář. K postupu nám chybí bod, na Slavonice nějak dáme sestavu dohromady a budeme se snažit vyhrát. Víme, že jednoduché to nebude, ale chtěli bychom slavit před svými diváky."

LEDENICE – KUNŽAK 1:1. František Švaňa, trenér Ledenic: „Kluci hráli dobře, pořád měli Kunžak na půlce, ale ze sedmnácti tutovek, které jsem napočítal, dali jen jeden gól. Hostům výborně zachytal gólman. My ho, pravda, mnohokrát trefovali… Kdybychom o poločase vedli 7:0, nemohl se nikdo divit. Šli jsme do vedení, Kunžak po naší špatné malé domů vyrovnal, do konce zbývalo deset minut a v křeči jsme už nedokázali vstřelit druhý gól. Vytknout mohu týmu jen neproměňování šancí."

CHLUM – D. BUKOVSKO 0:1. Radim Kokeš, hrající trenér D. Bukovska: „Jeli jsme v trochu oslabené sestavě. Chyběl Vláďa Kášek, jenž má zraněný úpon svalu na noze, a další hráč kvůli maturitě. Zápas neměl valnou úroveň, něco jako před týdnem. Asi hrajeme, jen když má soupeř kvalitu, když ji nemá, pak ani my ne… Domácí hrozili ze standardních situací, z rohů, nějaké šance měli, ale nedokázali žádnou zúročit. My, bohudík, konečně dali ze standardní situace gól a vyhráli jsme 1:0. Tři body body dobré, ale se hrou moc spokojen nejsem, navíc se nám zranil Kokeš mladší a doma s Klikovem asi hrát  nebude."

SLAVONICE – BOROVANY 2:2. Jiří Kubeš, předseda Borovan: „Začátek patřil domácím, naši se ale ubránili, postupně vyrovnali hru a poločas skončil bez branek. Do druhé půle zase vstoupili lépe domácí, kteří se ujali vedení. Klimeš vyrovnal, ale pět minut před koncem  Slavonice znovu vedly! Bujnovský v nastaveném čase vyrovnal na spravedlivou remízu. Náš tým znovu podržel brankář Svoboda, jenž si však na konci utkání zlomil malíček, a je tudíž do konce sezony vyřazen.  Na jaře jsme ještě neprohráli, takže spokojenost. Chceme nadále omlazovat náš celek, nasazovat do hry další dorostence a samozřejmě udržet druhé místo v tabulce."