Když v 79. minutě záložník překonal brankáře Remtu a Dříteň doma vedla nad Zliví 2:0, o vítězi nebylo pochyb…

Po utkání Šíma potvrdil, že duel blízkých klubů mužstvo prožívá. „Je to derby, pokaždé je vyhecované a všichni se na ně těší. A daří se nám, myslím, že proti Zlivi nemáme špatné výsledky," poznamenal rozesmátý Ondřej Šíma.

Na první gól se čekalo do 50. minuty. Část plánu Dříteňským nevyšla, do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

„Samozřejmě jsme chtěli dát gól co nejdřív. To chce každý, aby měl navrch. Nějakou šanci jsme měli, ale bylo to pořád 0:0." vyprávěl Ondřej Šíma a připustil, že malé obavy o výsledek tudíž pořád v hlavě byly… „Naštěstí to tam nakonec spadlo, vyhráli jsme 2:0 a jsme rádi, že to takhle dopadlo," liboval si.

Po první brance Dříteň vyklidila pole a dala soupeři prostor, ať se ukáže, což rozhodne nebyl záměr. „Polevili jsme," přiznal Šíma. „Nevím, čím to bylo. Už to vypadalo, že se budeme o výsledek strachovat, ale pak jsme soupeře zlomili druhým gólem," zmínil autor druhé trefy.

Že z ní měl radost obrovskou, projevil hned na hřišti, když si na oslavu přetáhl dres přes hlavu. „Dá se říct, že jsem doklepával do prázdné brány. Největší podíl má Lukáš Hošek, jenž zatáhl míč a dal jej před bránu," pochválil střelec spoluhráče.