Skutečné  zemětřesení v sestavě Slavoje Temelín přineslo ovoce. Nováček I.B třídy naplno bodoval v Českých Velenicích a přenechal jim poslední místo v tabulce skupiny D.

Fotbalisté Zlivi překvapili výhrou v Nemanicích, kde domácí nováček dvakrát dokázal vyrovnat, ale na třetí gól z kopačky Julia Szabó už neměl  odpověď.

NEMANICE – ZLIV 2:3. Miroslav Dubský, trenér Nemanic: „Od druhé minuty jsme prohrávali, protože jsme soupeře poslali do brejku. Celý zápas jsme dotahovali, nedařilo se nám, ale zápas byl vyrovnaný. Hosté si přijeli pro bod a vezli si tři, protože z minima vytěžili maximum. Z těch několika málo střel dali tři góly a navrch trefili tyčku. My své šance neproměňovali. Před týdnem  jsem říkal, hlavně ať se Zliv nechytne zrovna u nás –  a stalo se!  Hráč Zlivi se trefil z vápna nechytatelně do šibenice a prohráli jsme 2:3."

Roman Švec, trenér Zlivi: „Než jsme odjeli, vypadlo nám ze základní sestavy šest hráčů, což byla velká rána. Ale nakonec jsme dali tým do kupy. Říkal jsem si, že bychom museli být kompletní, abychom v Nemanicích něco uhráli, protože jsme věděli, že mají kvalitní mužstvo. Přesto jsme byli vyrovnaným soupeřem, což jsme potvrdili hned v prvních minutách, kdy jsme dali gól a nastřelili tyčku. Na míči jsme byli o trochu lepší, ve druhé půli se  nám povedlo ovládnout střed pole a dali jsme krásný gól, vedli jsme 2:1. Ale soupeř znovu vyrovnal, a tím nás posadil na zem. Chtěli jsme uhrát co nejlepší výsledek, a to se nám nakonec povedlo: Szabó dal třetí gól a vyhráli jsme! Výsledek je překvapivý, pro nás povzbuzující, zlaté body z Nemanic ale musíme potvrdit doma."

K. ÚJEZD – VĚTŘNÍ  1:3. Vojtěch Brozman, trenér K. Újezda: „Odehráli jsme velice dobrý zápas, podle mne i diváků se dalo i vyhrát. Nezachytili jsme opět začátek a od 4. min. jsme prohrávali 0:1. Soupeř byl techničtější a hlavně v prvním poločase fotbalovější. Ale šance jsme měli zrovna tak jako on a mohli jsme vyrovnat, škoda, že Svobodný překopl branku… Druhá půle byla plně v naší režii. Hráli jsme velice dobře a po krásné akci Šálka jsme vyrovnali. Ale za Větřní hraje hráč, na kterého mám velikánskou smůlu od doby, co na jihu trénuji – Peťule. Kdykoli proti nám hraje, třeba po dlouhém zranění, dá gól. A dal ho i tentokrát, přesto jsem do poslední chvíle věřil, že vyrovnáme. Až po chybě v 87. min. bylo po nadějích. Minimálně remízu bychom si za druhou půli zasloužili, ale když nedá gól Šálek, nedá ho nikdo."

SEDLEC – LHENICE 0:1. Stanislav Šindelář, trenér Sedlece: „Náš výkon v derby byl špatný na všech frontách, soupeř byl po celé utkání lepší. Opět se nechal vyloučit hráč, takže jsme dohrávali dvacet minut o deseti. Do konce nezbývalo ani pět minut, když jsme dostali gól a prohráli 0:1. Domácí byli lepší, my se snažíme pracovat na disciplíně, ale zase se nám nepovedlo dohrát v jedenácti. Na podzim už je to náš šestý vyloučený hráč, tolik jich asi nemá žádné jiné mužstvo v krajských soutěžích! Po pátečním tréninku budu mít s hráči pohovor. Sezonu jsme měli krásně rozehranou, ale teď už jsme dlouho nevyhráli."

DŘÍTEŇ – KAPLICE B 2:2. Tomáš Slepička, kapitán  Dřítně: „Bída. Utkání jsme měli dobře rozehrané, vedli jsme 2:0. Ale dvě chyby na konci, v 80 a 88. minutě, nás stály vítězství, proto jsme na sebe naštvaní! Kaplice hrála dobře, v pohybu. Škoda, že jsme nezvýšili na 3:1, šanci jsme měli. Naopak Kačírek napřáhl asi z 28 metrů a vymetl šibenici, brankář neměl nárok. Soupeři jsou malinko slabší než v I.A, docela nám to tam poslední dobou padalo, teď jsme si to ale sami pokazili…"

VELENICE – TEMELÍN 0:2. Miloslav Beránek, předseda Temelína: „Protože jsme byli na dně tabulky, bylo třeba něco změnit. Změnili jsme víc než z poloviny posty hráčů, což přineslo kvalitnější hru, a výsledek se dostavil. První poločas byl vyrovnaný, až přišla 45. min. a po rohovém kopu Holinka zařídil naše vedení. Ve druhém poločase přišla nejhezčí akce zápasu: v 58. min. jsme udeřili po ose Holinka, Říha, Michal Jaroš, posledně jmenovaný nedal gólmanovi šanci. Domácí se snažili několikerým střídáním zvrátit výsledek, ale proti perfektní obraně s nejlepším hráčem na stoperu Vornayem neměli šanci. Dno tabulky se nám prostě nelíbí."

SLAVONICE – LIŠOV 2:1. Štefan Farkaš, vedoucí Lišova: „Naše mužstvo odjelo k zápasu bez několika hráčů základu. Začali jsme vlažně a někteří hráči nekoncentrovaně. Domácí měli od začátku více ze hry, byli nebezpeční. My jsme dělali chyby v obranné činnosti a jen díky zákrokům brankáře Bočka se skóre neměnilo. Až ve 20. min. se soupeř tečovanou střelou ujal vedení. Měli jsme několik příležitostí a jednu z nich využil ve 43. min. utěšenou střelou zpoza vápna Kandl. Druhý poločas byl z naší strany po změnách v sestavě o něco lepší. Domácí měli další šance, ale Boček byl v brance výborný. V 69. min. po průniku do obrany domácí hráč skóroval. Posledních patnáct minut naše mužstvo mělo mírnou převahu a s trochou štěstí jsme mohli vyrovnat. Vítězství  Slavonic vzhledem k průběhu bylo ale naprosto zasloužené."

LEDENICE – SUCHDOL 3:1.  František Švaňa, trenér Ledenic: „Vydřené vítězství, protože přijel houževnatý soupeř. Benhák nás v 9. min. střelou z 20 metrů poslal do vedení. Brzké vedení nás uklidnilo, mohli jsme náskok navýšit, ale brankář nás vychytal. Na konci poločasu si při rohu naběhl mezi naše beky Štěpánek a vyrovnal. Nabádal jsem hráče, ať dál předvádí hru, která nám je vlastní. Benhákovu tvrdou střelu gólman vyrazil a Winkler zblízka dal na 2:1. Hra se přelévala mezi vápny, soupeř nám nedal nic zadarmo. Za Pavlíka jsem poslal do útoku Hrubého, jenž prošel do šestnáctky, kde ho bek fauloval, a Bez z nařízené penalty pečetil. Mně i divákům, kterých přišlo sto čtyřicet platících, se utkání líbilo."