Ševětínští zřejmě přišli o jednu z opor, útočníka (případně brankáře) Lukáše Novotného, jenž si poranil koleno. Za Nemanice se doma proti Zlivi třikrát trefil František Záveský a týmu prospěl návrat hrajícíhí trenéra Roberta Kochlöfla do sestavy. Planá a Kamenný Újezd se po okresním derby neshodly, kdo byl lepší. 

SEDLEC – H. PLANÁ 6:4. Stanislav Šindelář, trenér Sedlce: „Byla to taková hokejová přestřelka. Měli jsme dobrý nástup, ve 13. min. jsme vedli 3:0. Chlapci pak soupeře trochu podcenili, mysleli si, že jim dáme deset. Hráli jsme dopředu a moc se nebránilo. Soupeř zkorigoval na 3:2, v nástupu do druhé půle jsme odskočili, ale v zápase jsme dostali tři laciné branky, a to se příště nesmí stát, protože Nemanice budou silný soupeř! Kučera sám mohl dát pět gólů, hlavní ale je, že jsme doma splnili povinnost a máme tři body. Dá se říct, že jsme zachráněni."

T. SVINY – KAPLICE B 2:2. Zdeněk Bebčák, vedoucí mužstva T. Svinů: „Prohrávali jsme, vyrovnali a ve druhém poločase jsme se ujali vedení. Chtěli jsme přidat pojistku, ale našemu stoperovi se nepodařilo odkopnout a soupeř šťastně srovnal na 2:2. Zápas se pak už jen dohrával, na Kaplici bylo vidět, že bere každý bod. Vzhledem k postavení v tabulce je to ztráta, ale hosté bojovali, špatně nehráli."

DŘÍTEŇ – VELEŠÍN 1:4. Tomáš Slepička, hrající asistent Dřítně: „V 5. min. jsme se ujali vedení, ale dlouho nám nevydrželo, za tři minuty bylo srovnáno. Ve 30. min. soupeř dal druhý gól. Škoda neproměněné obrovské šance ve druhé půli, kdy jsme mohli vyrovnat. V 75. a 90. min. jsme inkasovali… Výsledek je krutý, vypadá jednoznačně, tak jednoznačné to ale nebylo! Nehráli jsme špatně, jenže své šance jsme neproměnili, zatímco soupeř každou chybu potrestal. Takže rozjetý Velešín musí zastavit někdo jiný."

K. ÚJEZD – PLANÁ 0:2. Jiří Vaník, manažer Kam. Újezda: „Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy, včetně brankáře, přesto manšaft chválím: Co se týká nasazení a bojovnosti, tak hráčům nemám, co bych vytkl. Do 90. min. makali na sto procent. V jedenácté minutě jsme ale udělali chybu v rozehrávce a Planá se dostala do vedení. Zbytek poločasu byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Druhý gól jsme dostali z penalty, podle mne hodně přísné. Druhý poločas jsme byli lepší, hrálo se většinou na půlce Plané. Rozhodně jsme nebyli v zápase horší."

Luboš Pintér, místopředseda Plané: „Kameňák byl jedním z nejslabších týmů, na které jsme na jaře narazili. Naše hra se trochu zlepšuje, měli ještě další šance, hlavně Balogh, takže vítězství bylo zasloužené. Soupeř hrál špatně, dvakrát vystřelil na bránu, zklamal mě. Viděl jsem jej s Malonty a musím říct, že nikdy jsem nejel na zápas tak přesvědčen o našem vítězství jako v neděli do Kameňáku."

NEMANICE – ZLIV 6:2. Stanislav Korčák, předseda Nemanic: „Po dlouhé době byl na hřišti Kochlöfl a bylo to znát. Dokáže hru uklidnit, rozdat balony, klukům se s ním hraje líp. Výsledek je dobrý, spokojenost, tak snad se doma zadaří i proti Sedlci."

Karel Jindrle, předseda Zlivi: „I když jsme šli v úvodní minutě do vedení gólem z penalty a po vyrovnání ještě jednou skóre naklonili na svoji stranu, projevilo se, že do sestavy zařazujeme čtyři pět mladých kluků, kteří si musejí soutěž soutěž osahat, otrkat se. Pak fotbal přináší i takové výsledky… Nemanice si vítězství určitě zasloužili."

ML. VOŽICE – TEMELÍN 1:1. Miloslav Beránek, předseda Temelína: „Po porážce v pátečním odloženém utkání s Bechyní jsme odjeli do Vožice s tím, že se soupeřem z horního patra tabulky nemáme co ztratit. Domácí byli rychlí, produkovali velké množství střel. Ve 45. min. Lisner dlouhým pasem našel Vornaye a ten nedal gólmanovi hlavou šanci. Druhý poločas probíhal urputný boj o každý míč. Gólman Cihla přiváděl domácí k zoufalství, až v 91. min. se jim podařilo vyrovnat. Naši hráči za bojovnost zaslouží uznání. Zkusíme potrápit první Větrovy."

LEDENICE – SLAVONICE 1:2. Petr Vítovec, trenér Ledenic: „Utkání začali hosté velice aktivně, my jsme hráli dobře v obraně a pomalu začali vývoj utkání obracet. Neproměnili jsme dvě šance, až před koncem poločasu si přivlastnil míč Kadlec, jenž po narážečce s Lamáčkem obešel i brankáře. Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním nedostat branku, ale opak byl pravdou. Potvrdilo se pravidlo nedáš – dostaneš a hosté z rychlého protiútoku srovnali. Po páteční dohrávce nám ve druhém poločase docházely síly. Moji hráči se již spokojili s remízou, hosté ovšem bojovali a také v závěru utkání rozhodli brankou na 1:2."

SUCHDOL – LIŠOV 2:0. Štefan Farkaš, vedoucí Lišova: „Suchdol bojuje o záchranu a bylo zřejmé, že udělá všechno, aby bodoval. To se od začátku potvrdilo, hrál důrazný fotbal. Nastoupili jsme se dvěma hráči, kteří nejsou úplně fit, přesto jsme se soupeři herně vyrovnali. Ve 29. min. přišel faul před vápnem a zbytečné vyloučení Wernera. Trestný kop proměnil Šuba. Začali jsme hrát na riziko, na brejky, i v deseti jsme byli vyrovnaným soupeřem, ale v 57. min. po úniku zleva skóroval Štěpánek. Kluci zápas odmakali, zaslouží pochvalu."

SOBĚSLAV B – ŠEVĚTÍN 0:2. Jiří Orlíček, trenér Ševětína: „Hráli jsme na hřišti posledního, ale takové zápasy nejsou snadné, dokud nedáte branky. V prvním poločase se nám podařily dvě akce, během čtyř minut jsme dali vedoucí gól a trefili břevno. Na katastrofálním terénu jsme soupeře k ničemu nepustili. Zranil se nám Lukáš Novotný, místo něj přišel Lukucz a ve 48. min. tečovanou střelou zvýšil na 2:0. Měli jsme ještě tři šance skóre navýšit a vzadu si pohlídali nulu, za kterou jsem rád. V pátek doma se Suchdolem musíme body potvrdit."

Č. VELENICE – D. BUKOVSKO 0:0. Tomáš Ardamica, trenér Dolního Bukovska: „Byl to vyrovnaný, remízový zápas – a taky tak dopadl. Obě mužstva si vypracovala dost šancí ke vstřelení gólu, remíza 2:2 nebo 3:3 by odpovídala dění na hřišti víc. Bod je asi spravedlivý."