Sedmička na závěr orámovala sezonu fotbalistů Lokomotivy. "Za ten půlrok jsem hrozně rád," povídal Pavel Hanel. Jeho tým v derniéře právě deklasoval Čtyři Dvory 7:2 a skončil osmý.

České Budějovice - Poslední zápas byl takový, jako celá jarní sezona. Lokomotiva porazila na svém hřišti Čtyři Dvory 7:2 a chystá veselou dokopnou, hostům se jaro nepovedlo. V českobudějovickém derby Loko ČB - SK Čtyři Dvory 7:2.Zdroj: Deník / Kalinics Michael"Jaro bylo neskutečné. Chtěl bych za ně klukům poděkovat. Nebe a dudy proti podzimu, tak doufám, že v příští sezoně na výkony navážeme a takový podzim se snad už nebude opakovat," doufá suchovrbenský kouč Pavel Hanel.

Sedmatřiceti body fotbalisté překročili plán, s nímž šli do jarních bojů o záchranu. I derby na závěr bylo na góly nevídaně štědré, ale Pavel Hanel euforii brzdil: "Musíme brát výsledek taky s nadhledem, protože Čtyrák nepřijel v plné sestavě. Z výsledku nic nedělám, samozřejmě, že vyhrát na konec sezony je krásné. Doopravdy si toho cením," nasadil Pavel Hanel spokojený úsměv.

Poslední zápas byl takový, jako celá jarní sezona. Lokomotiva porazila na svém hřišti Čtyři Dvory 7:2 a chystá veselou dokopnou, hostům se jaro nepovedlo. V českobudějovickém derby Loko ČB - SK Čtyři Dvory 7:2.
Jsem Tomáš Choutka, středopolař s ofenzivními choutkami