Jako jediní v soutěži mají na svém kontě plný počet bodů fotbalisté Hluboké nad Vltavou B a jsou v čele tabulky. Naopak vstup příliš nevyšel rezervě Týna, která podruhé vyšla naprázdno – v neděli doma proti Rudolfovu B velice smolně přišla o bod brankou z penalty v 90. minutě…

N. HRADY – OLEŠNICE 1:1 (0:0) – Novohradští pokračují ve slabých výkonech, a při velkém počtu zraněných to vypadá, že potíže je budou provázet po celý podzim. Ve 31. min. šel sám na brankáře domácí L. Brousek, ale šanci neproměnil, na druhé straně ve 38. min. podobně neuspěl olešnický Jindra. A tak první branka padla až v 61.min., kdy brankář hostí vyrazil před sebe hezkou střelu T. Jelínka a pro R. Brouska už nebyl problém zakončit – 1:0. Hosté na tuto branku odpověděli již za šest minut, kdy z 25 metrů vystřelil Kačírek a míč zapadl přesně k tyči. Oba celky si tak po porážce v úvodním kole připsaly do tabulky první podzimní bod. Pískal rozhodčí Hybšman. ŽK 2:3. ČK 1:0. Diváci: 60.

HRDĚJOVICE B – ČT. DVORY B 2:1 (0:1) – Obě mužstva zahájila zápas aktivně, a tak bylo, nač se dívat. Ve 20. min. si domácí Sloup naběhl na přetažený centr M. Strnada, ale mířil vedle. Hosté kontrovali, Maliňák z tr. kopu našel Januru a ten v jasné pozici přestřelil branku! Hosté měli mírně navrch a po půlhodině hry se prosadili. Píša od postranní čáry centrem našel Třísku, jenž hlavou s pomocí břevna dal vedoucí branku. Domácí se chvilku hledali a Janura po Zimandlově dlouhém pasu mohl náskok hostů pojistit, naštěstí pro domácí mířil vedle. V závěru prvního poločasu se domácí přece jen zvedli, jenže ani Sloup v jasné šanci netrefil bránu. Do druhého poločasu šli domácí s jasnou snahou výsledek otočit. To se podařilo hned po třech minutách. Sloup se uvolnil na hranici šestnáctky, jeho první střelu obrana ještě zablokovala, ale opakovaný pokus prošel pod padajícím brankářem do sítě. Iniciativa sice byla na domácích kopačkách, ale hosté hrozili z rychlých protiútoků. Brankář Fajtl kryl pokus Janury, na druhé straně hřiště Sloup oblouč〜kem přestřelil. Opět Sloup si v 72. min. naběhl na centr Kašeho a rybičkou zakončil vedle. Deset minut před koncem mohl dostat hosty do vedení Janura ale domácí bravurním zákrokem podržel Fajtl. Rozhodnutí padlo v 89. min., kdy pěknou kombinaci domácích zakončil nejlepší hráč na hřišti Sloup pěknou střelou pod břevno. Domácí fotbalisté se díky němu radovali z prvního vítězství. Rozhodčí Cibranský. ŽK 0:1. Přihlíželo 70 diváků.

TÝN B – RUDOLFOV B 2:3 (1:1) – Domácí začali náporem. V 8. min. Krátký mířil do brankáře Nováka a ve 14. min. Bilahorka mířil těsně vedle. Hosté odpověděli pokusem Bočka. V 31. min. odcentroval týnský Skok a Lukeš z hranice vápna vydařenou střelou dal úvodní branku. Hosté ve 38. min. podnikli rychlý protiútok a Koranda zprava k bližší tyči srovnal na 1:1. Ve druhém poločase nečekaně převzali aktivitu hosté, vytvářeli si šance a ve 47. min. mohli být domácí rádi, že Zachara sám před brankářem minul. V 54. min. Vaněčkovu střelu domácí brankář Šmitmajer kryl, v 65. min. s námahou vyrazil Schusterův přímý kop. pak se ke slovu dostali Týnští, po pasu od Skoka Lisner dal na 2:1. Hosté se stále tlačili před branku Olympie a odměnou jim bylo vyrovnání gólem ze skrumáže v 86. min., kdy se Schuster dostal k odraženému míči a s pomocí tyče skóroval. Kalich hořkosti si Týn vypil až do dna, protože v 90. min. se po faulu Lukeše kopala penalta, kterou Boček proměnil – 2:3. Rozhodčí Kodl. ŽK 2:3 (Bilahorka, Lukeš – Tušl, Zachara, Schuster). Diváci: 70.

TEMELÍN – PLANÁ 1:1 (0:0) – Souboj nováčků v Dívčicích přinesl velmi pěkný fotbal, který se musel divákům líbit. Hned od začátku utkání oba soupeři nasadili vysoké tempo a bylo jen otázkou času, kdo vstřelí první gól. Po několika šancích na obou stranách byl v koncovce úspěšnější domácí tým. Ve 30, min. po krásné akci a přihrávce Jar. Luňáčka skóroval z první nabíhající předstoper L. Profant. Zbylá čtvrthodina prvního poločasu patřila hostům a jejich snaze o vyrovnání. Do druhého poločasu nastoupila mužstva silně motivován a, šance střídala šanci. Postupem času Plánští získali převahu, která gradovala v 75. min. velkou šancí, kdy domácí odvraceli na brankové čáře. Když už se zdálo, že „domácí“ výhru uhájí, přišel centr za obranu na nabíhajícího Turka, jenž v 85. min. hlavou vyrovnal. Remíza byla spravedlivá, oba nováčci ukázali svoji sílu. Pískal rozhodčí Špelina, ŽK 1:1. Diváci: 50.

VLTAVA – NEPLACHOV 3:1 (2:1) – Na českobudějovickém sídlišti se potkal loňský nováček s tím letošním. Hosté vstoupili do utkání mnohem aktivněji a již v 5. min. měli ruce nad hlavou: vltavská obrana podcenila lehký oblouček do šestnáctky a dobíhající Michal Pícha propasíroval míč pod vybíhajícím jmenovcem v brance. Až po patnácti minutách se dostali domácí zpátky do hry. Pavel Pícha vhodil dlouhý aut až do malého vápna a nikým neobsazený Škarda hlavou srovnal. O chvíli později nastřelil domácí Havránek břevno, před dobíhajícím Švecem zívala prázdná branka, jenže zakončení hlavou nemělo dostatečnou razanci! Domácí se stále více tlačili dopředu a odměnou jim byla 33. min., v níž hlavní arbitr – přes signalizaci asistenta na lajně – pustil Švece do brejku. Havránek centr sice minul, Kuta však uklidil míč pod břevno na 2:1. Vltava mohla jít do trháku, osamocený Kučera na deseti metrech netrefil rychlou nahrávku z levé strany. Před poločasovým hvizdem ještě prověřil připravenost vltavské obrany ze standardky Blažek. V 55. min. utekl domácí Švec, ve velkém vápně upadl přes balón, na zemi skončil i vracející se stoper, jenž navíc zahrál rukou, a byla z toho penalta. Brankář Černý si na míč sáhl, ale Dolejškovu tvrdou střelu nevytěsnil – 3:1. Penaltový exekutor šel zakrátko po druhé ŽK pod sprchy, Neplachov bušil do vltavské obrany a hrálo se jen na jednu branku. Ke gólu měly nejblíže dvě jedovaté střely Čady, v obou případech se ale vyznamenal brankář Pícha. Neplachovští bojovali do poslední minuty, ale skórovat jim nebylo souzeno. Rozhodčí Krenauer. ŽK 4:1. ČK 1:0 (Dolejšek). Diváci: 40.

SEDLEC – HLUBOKÁ B 0:2 (0:2) – Do 22. min. se ani jedno z mužstev nedostalo do šance, až pak šel hostující Křiváček sám na bránu, ale Hanzal ho vychytal. Domácí odpověděli centrem Pavlíčka, po kterém Šindelář hlavičkoval nad. Ve 35. min. se Hluboká ujala vedení střelou Křiváčka, kterou ještě tečoval domácí obránce. Sedlec se ocitl ve dvou velkých šancích. Nejprve centroval Andrle a Kučerovu hlavičku chytil brankář Hrtus. Vzápětí střílel z 25 metrů Pavlíček a Hrtus nadvakrát opět chytil. Ve 42. min. dorazil Sedlický na 0:2, a dal tím už do poločasu výsledku konečnou podobu, protože ve druhé půli sice mě dvě šance Kučera, ale mířil nad hlubokcou branku. Rozhodčí Pileček. ŽK 0:1. Přihlíželo 25 diváků.

H. STROPNICE – LOKO ČB B 7:1 (3:0) – Hraničář vstoupil do své domácí premiéry lépe, ve 2. min. po střele po střele Hanzala dorážel Szypula. Ve 14. min. Kocmich ohrozil domácího Interholze střelou, která mířila nad jeho branku. O dvě minuty později chytil domácí gólman slibnou šanci Anderlemu, ale to bylo od hostů na dlouhou dobu všechno. Ve 26. min. po úniku Hanzala zvýšil Szypula na 2:0. Neuplynuly ani tři minuty a po trestném kopu Stanky pojistil vedení domácích Holej. Ve druhém dějství přišly v domácím týmu změny kvůli zranění. V 55. min. po úniku Bláhy to již bylo 4:0. V 69. min. předvedl Hanzal sólo přes půl hřiště a bezpečně zakončil. Poté se dostali do koncovky hosté, Weinreb překonal obranu, která zaspala. Po akci Kotrče s Hanzalem se domácím podařilo vstřelit šestou branku. Po akci Stanky st., jenž vystřídal svého syna, zvýšil Hanzal na konečných 7:1 pro Horní Stropnici.
Rozhodčí Ambrůžek. ŽK 1:1. Přihlíželo 50 diváků.