Do první poloviny tabulky se po podzimu těsně vešel Olešník. Ševětín jako jediný na podzim měnil trenéry: Miroslava Mičana nahradil na lavičce Miroslav Čížek.  Jen o bod méně má nováček I.A třídy z Dolního Bukovska.

Deník se ohlédl za podzimní sezonou s trenéry a funkcionáři čtyř zástupců Českobudějovicka ve skupině A, kde přezimují v čele Želeč (29), Protivín (29) a Katovice (28). S Týnem nad Vltavou se ale musí na jaře v boji o postup také počítat!

TÝN NAD VLTAVOU. 4. místo, 27 bodů. Trenér Vladimír Švec: „Nebýt dvou porážek v posledních zápasech, tak bych byl spokojen. Ale dva zápasy na závěr jsme nezvládli. Počítal jsem s tím, že přezimujeme na první místě. Čekal jsem, že v předehrávaném prvním jarním kole Katovice porazí Želeč, jenže my nezvládli domácí duel s Hradištěm. Z toho jsem byl hodně zklamán… I tak po podzimní sezoně převažuje u nás spokojenost, protože hrajeme I.A třídu s mladými, a hlavně místními kluky."

OLEŠNÍK. 7. místo, 18 bodů. Předseda klubu Slavomír Vařák: „Začátek sezony byl rozpačitý. Postupně získávali jistotu i mladší hráči, kterých k nám do manšaftu před soutěží přišla spousta, a to se odrazilo  na výsledcích v posledních zápasech, kdy jsme vyhrávali. Škoda, že soutěž  nepokračuje, mohli jsme nějaké body ještě získat, takhle uvidíme, co přinese zima. Na jaře nás určitě čekají těžké zápasy. Umístění po podzimu není tak špatné. Nejsem úplně nespokojen."

ŠEVĚTÍN. 10. místo, 15 bodů. Hrající manažer Radim Novotný: „Pro nás to byl nepovedený podzim. Na začátku jsme hráli docela slušně, chvíli jsme byli první, ale pak přišla série porážek, ze které jsme se už nedokázali oklepat. Došlo k odvolání trenéra, dva zápasy vedl tým předseda a pak nový trenér Miroslav Čížek. Poslední zápas proti Vodňanům jsme byli lepší a měli jsme získat tři body, protože jsme zase hráli  dobrý fotbal. Škoda, mohli jsme nepovedenou sezonu zakončit vítězstvím… Přes zimu potrénujeme a věřím, že s novým trenérem se vrátíme do horních příček. Podle mne máme kádr na to, abychom byli kolek pátého místa. S panem Čížkem jsme předběžně domluveni, že v únoru začne přípravu. Jeho příchod byl pro tým impulz, snad nás nastartuje a budeme v tabulce zase někde nahoře."

D. BUKOVSKO. 11. místo, 14 bodů. Hrající trenér Radim Kokeš st.: „Jsem z podzimu trochu zklamán. Jak z počtu získaných bodů, tak předvedené hry, a to naší i našich soupeřů. Nesmíme ale zapomínat na to, že jsme v I.A třídě; byl jsem zvyklý na jinou kvalitu a z toho asi pramení má frustrace z některých podzimních výkonů. Od svých hráčů chci asi až příliš, mám na mysli třeba jejich přístup k fotbalu. Ale jsem přesvědčen, že fotbal, i když se hraje pro zábavu, se dá dělat na vyšší úrovni, než zatím předvádíme. Máme na víc, než ukazuje pohled na tabulku. Na jaře nějaké body uděláme a v soutěži setrváme. Doufám!"