Mezi střelce se v Bavorovicích zapsala posila ze Strakonic. Mladý host v sestavě Jankova František Diviš vyrovnal na konečných 1:1. Trenér dorostu SKP a člen béčka Jankova Petr Kadlec prý dal vedení dobrý tip. „Chtěl to u nás zkusit a jsme rádi, protože je velkým přínosem," chválí Diviše Václav Maxa.

Jankovu se start do nové sezony nevydařil,  s bodem se krčí v suterénu tabulky. „Bodík je málo, nejsme spokojeni. Ale hra není úplně špatná," tvrdí bývalý kapitán áčka, dnes prezident klubu.

V pondělí sám telefonoval trenéru Čechovi, aby ho uklidnil. „V legraci jsem ho ujistil, že se pod ním židle  netřese," usmívá se šéf klubu. Podle Václava Maxy mohlo být na kontě Jankovských více bodů,  kdyby dokázal lépe naložit s gólovými šancemi. „V Bavorovicích šel Štefl za stavu 0:0 sám na bránu, a kdybychom dali gól jako první, věřím, že bychom vyhráli, protože Bavorovice nebyly tak kvalitní soupeř jako třeba týden předtím Soběslav," myslí si šéf klubu a doplňuje, že reakcí na výsledky Jankova mohou být nanejvýš změny v sestavě. „Na lavičce sedí kluci, kteří čekají na svou šanci. Žádná posila v hledáčku není," tvrdí prezident klubu.

V příštím kole fotbalisté SK Jankov přivítají Veselí nad Lužnicí, které v krajském přeboru ještě nezaváhalo!