Zdroj: archiv Met Restaurace
Balení závitku
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Jak používat hůlky
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Šéfkuchař Sy Bo Nguyen z českobudějovické Met Restaurace.
Zdroj: archiv restaurace
Nemusíte čekat na festival do soboty a oblíbené Bun Cha si připravit dle receptu.
Zdroj: D&V Restaurant
Šéfkuchař Đình Đoàn, Vũ z D&V Restaurant v Českých Budějovicích předává svůj recept.
Zdroj: D&V Restaurant
Šéf budějovického vietnamské komunity Hoang Hoa Tham žije v krajském městě 30 let.
Zdroj: archiv Hoang Hoa Tham
Jak zacházet s hůlkami se naučíte v sobotu na náměstí a také na www. ceskobudejovicky.denik.cz/vietnam.
Zdroj: Vu Hong Hanh
Letní závitky si můžete vyzkoušet doma dle tohoto receptu. Jak je zabalit, je zřejmé z videa na stránkách českobudějovického deníku. Nebo se naučte tento pokrm správně zabalit na workshopu sobotního festivalu, kde si ho pak i sníte.
Zdroj: archiv D&V Restaurant