Od čtvrtka do pátku patřila Budvar aréna mezinárodnímu turnaji MČR policejních týmů.

Ukázalo se, že nejlepší hokejisty v republice má ve svých řadách policie v Hradci Králové. Ta českobudějovická  je ale hned za ní!

Domácí výběr v čele s kapitánem Radkem Mrkvičkou porazil v utkání o 3. místo Ústí nad Labem 4:2 (3:2). "Je to pro nás překvapení. A hlavně zadostiučinění pro našeho šéfa, který se o to všechno staral, pana Šestáka. Samozřejmě i pro ředitele naší správy, ale pan Šesták se přičinil o to, že se mužstvo dalo dohromady. Ředitel nám umožnil trénovat, takže jsme se mohli výborně připravit, a takhle to dopadlo…," radoval se zkušený Radek Mrkvička, jenž je v hokejovém týmu českobudějovické policie stálicí - startoval zatím na všech turnajích MČR.   

V tabulce mistrovství České republiky jsou Českobudějovičtí dokonce druzí. Celkově (mimo české pořadí) totiž turnaj vyhrál rakouský výběr Austria, jenž ve finále v základní hrací době (2x15 minut) vymazal dvoubrankový náskok Hradce Králové, remizoval 3:3 a pak skolil „lvy" v samostatných nájezdech.

Ve vloženém duelu osobností se proháněl na ledě třeba legendární forvard František Čech.

Konečné pořadí MČR Policie ČR v hokeji: 1. Hr. Králové, 2. Č. Budějovice, 3. Ústí n. Labem, 4. Praha, 5. Cizinecká policie, 6. Brno, 7. Jihlava, 8. Plzeň, 9. Liberec.