Budvar aréna se během víkendu hned několikrát hokejově proměnila. V sobotu večer prožila bitvu ve WSM lize Motoru České Budějovice s Litoměřicemi, v neděli o medaile a poháry bojovaly děti. „Je to krásná příležitost, jak si děti mezi sebou porovnají síly, není to vyloženě o tom, že by se tu naučily další hokejové dovednosti, ale turnaj je pro ně velikou motivací," vyprávěl Jiří Novotný, který zápasy v Budvar aréně sledoval. Radost měl i z toho, že vyhrál domácí Motor. Mistr světa z roku 2010 vede k hokeji také svého syna.

Organizátoři zvládli náročnou práci bez větších potíží. „Naší snahou je, aby se na ledě potkávaly týmy, které se v sezoně tak úplně běžně nesetkávají. Pro hráče v tomto věku je skvělá šance zahrát si proti Spartě, Plzni nebo dalším soupeřům," vysvětloval spokojený ředitel hokejového Slim Cupu Bronislav Kamlach.

Předávání medailí zpestřili účastí přímo na ledové ploše reprezentanti ČR Jiří Novotný a Václav Nedorost. „Už teď plánujeme další ročník turnaje," dodal Bronislav Kamlach.

Sk. A:
1. HC Motor České Budějovice
2. HC Klatovy
3. Piráti Chomutov
4. HC Sparta Praha
5. HC Plzeň

Sk. B:
1. Piráti Chomutov
2. HC Motor České Budějovice
3. HC Sparta Praha
4. HC Plzeň
5. HC Klatovy

Turnaje se zúčastnily:Motor, Sparta Praha, HC Plzeň, HC Klatovy a Piráti Chomutov. Hrálo se dle pravidel minihokeje na dvou plochách. Týmy byly rozděleny na skupinu A, B a každá ze skupin byla samostatně hodnocena.
Nejužitečnější hráč ve skupině A: Jiří Maxa (HC Klatovy) a ve skupině B Tomáš Hřebík (Motor).

Nejlepší gólman: Vojtěch Jelínek (Motor) a ve skupině B Jakub Sležek (Chomutov).

Dovednostní soutěž trenérů: 1. Piráti Chomutov.

Medaile a ocenění předávali Václav Nedorost a Jiří Novotný.