Do zápasu jste přitom výborně vstoupili a v první třetině soupeře jasně přehrávali.
V první třetině jsme dostali Jihlavu pod velký tlak a z toho vyplynul i náš gól. Soupeře jsme k ničemu nepouštěli. Od poloviny zápasu jsme ale přestali dodržovat pokyny a každý si hrál, co chtěl. Z toho pramenil tlak Jihlavy a tutové šance, které naštěstí ještě ve druhé třetině neproměnila.

Jenže obraz hry se nezměnil ani v závěrečné třetině.
Šli jsme do ní s tím, že to nějak ukopeme. Dostali jsme smolný gól, když se střela otřela o jednoho z hráčů. Jakmile soupeř vyrovnal, tak jsme zase začali stresovat. Pak nejsme vůbec schopni se srovnat a hrát dál. V prodloužení měli hosté i kus štěstí. Čachotský střílel přes beka. Z toho těžko někoho vinit. Zápas byl vyrovnaný. První půlku jsme byli lepší my, druhou zase oni. V prodloužení byla šťastnější Jihlava.

Nemohli jste více vytěžit z první třetiny, kdy jste hosty opravdu výrazně zatlačili?

V první třetině jsme měli takových šest tutových šancí. Nevím, jestli v tom okamžiku tak strašně chceme dát gól, že se nám splaší ruce a nedokážeme to prostě za gólmana dostat. Ale je to přesně rozdíl mezi námi a Jihlavou. Zatímco my šance zahazujeme, soupeř dokáže vytěžit z minima maximum. Když nedokážeme dát více než jeden gól, tak je to hodně špatné.

Hokejová baráž pokračovala zápasem Motor České Budějovice-Dukla Jihlava.
Jihlavské prokletí trvá i nadále, Motor nesložil Duklu ani na šestý pokus
Hokejová baráž pokračovala zápasem Motor České Budějovice-Dukla Jihlava.
Extraliga se vzdaluje, Motor bral jenom bod
Zástupci koaličních stran informuji o výsledku jednání ohledně dalšího fungování koalice.
Koalice pokračuje. Pochybnosti kolem aféry Lipno má vyvrátit audit