„Pořadatelem turnaje je náš spolek HC Trendy, který pro hobby hokejisty pořádá nejen ligu RHL, ale i tréninkové a doprovodné programy,“ sdělil Pavel Lískovec z HC Trendy.

„Naším cílem je uspořádat opět kvalitní hokejový turnaj pro amatérské hráče a zároveň účastníky turnaje seznámit s jihočeským regionem,“ uvedl ředitel turnaje ing. Jiří Nartovský a dodal, že pořadatelé proto zajistil i doprovodný kulturně poznávací program o jižních Čechách. „Dějiště turnaje neměníme, naše domovské Hokejové centrum Pouzar nám nabízí ideální podmínky a zázemí. Určitě bychom rádi poděkovali i Jihočeskému kraji a všem partnerům, bez jejich podpory by nebylo možné takto organizačně a finančně náročný turnaj uskutečnit,“ uzavřel ředitel turnaje.

Hrát se bude dle pravidel Old Boys, tudíž s minimálními kontakty, tak jak je pro amatérské hráče obvyklé, protože cílem je zdravě si zasportovat v duchu fair play a navázat nové mezinárodní kontakty a přátelství. „Jsme rádi, že v rámci programu Bohemia Hockey se daří oslovit nejen místní, ale i zahraniční hokejisty, aby navštívili naše hokejové centrum. Pořádání takových akcí zcela naplňuje naši myšlenku podpory amatérského hokeje, kterou během sezony prezentujeme mimo jiné spolupořádáním Rybníkářské hokejové ligy, největší amatérské hokejové soutěže na jihu Čech,“ ocenil ing. Jan Mojžíš z Hokejového Centra Pouzar.

PROGRAM TURNAJE – Sobota 23. září: Domažlice – LHL Slovakia (10:00), Havlíčkův Brod-Trendy (11:15), Huskies Waldbronn – Slovakia (12:30), Trendy-Domažlice (13:45), Havlíčkův Brod – Huskies Waldbronn (15:00). Neděle 24. září: Domažlice – Huskies Waldbronn (8:00), LHL Slovakia – Trendy (9:15), Havlíčkův Brod – Domažlice (10:30), Huskies Waldbronn – Trendy (11:45), Slovakia – Havlíčkův Brod (13:00).