V sobotu obhájce titulu zajíždí na led Tábora, vedoucího celku soutěže, v pondělí hostí Žirovnici (18).

„Čekáme, že oba zápasy vyhrajeme! Ale stát se může všechno. Tábor je první, a protože zvědy máme všude, víme, že hraje dobrý, technický hokej," prohlašuje kouč David servisu Jiří Fedur.

Papírově slabšího soupeře David servis přivítá na svátek v Pouzarově hale, podcenit ho ale nesmí. Tahákem pro diváky bude i exbudějovický Zdeněk Ondřej v dresu soupeře. „Pro mne má Žirovnice překvapující výsledky! Posílila a z vlastní zkušenosti vím, že bývalí ligoví hráči dokáží pomoci jak svým umem, tak psychicky. Ostatní hráči se kolem nich semknou," podotýká Fedur a ví, o čem hovoří, že exligových hokejistů má ve svém výběru celou řadu.

David servisu chybějí zranění Rob (záda) a Bombic (kyčle) a důležitou, uprostřed sezony nenadálou změnu tým hlásí na postu brankáře. Josef Kučera se rozhodl ukončit činnost, a tak vedení začalo ihned hledat náhradu, pracuje na příchodu Jaroslava Jágra mladšího z Německa! "Bude za nás chytat na sto procent, ale nevíme, jestli nastoupí už v sobotu, nebo v pondělí," sdělil trenér Fedur.

Polovina soutěže je na spadnutí a David servisu zatím patří druhá příčka.