I když Hlubočtí přišli o výhodu domácího prostředí, Milevsko z této zdánlivé výhody nevytěžilo v semifinále krajské ligy lepší výsledek než porážku 3:6. Na cestě z Budějovic měli hokejisté ZVVZ o čem přemýšlet. „U nás je větší kluziště, tak uvidíme, jestli to bude nějaká výhoda, nebo ne,“ povídal kouč Luboš Krupka. „Myslím, že jsme nehráli špatně, akorát jsme neproměňovali šance. Pět gólů jsme si dali vlastně sami, padly po našich chybách, kterých se musíme v neděli doma vyvarovat,“ uvedl v Pouzarově hale.

Asi každý soupeř by v kraji uvítal, kdyby se dozvěděl, že proti němu Hluboká nenastoupí na domácím kluzišti, ale na cizím stadionu. Mělo to být plus i pro Milevsko, ale jen na papíře. Výsledek to nepotvrzuje.

I když hosté po zápase působili zaskočeným dojmem, trenér ZVVZ ujistil, jeho tým neskládá zbraně. Věřil v úspěšnou odvetu. „Určitě. Tři góly, to v hokeji nic neznamená. Vždyť my v první třetině dostali čtyři… Myslím, že to je pořád hratelné, pořád je o co hrát,“ uzavřel Luboš Krupka.