Návštěvníkům slibuje akce Letní Letná zážitky nejen pod šapitó. Kromě jednoho dětského představení za druhým se můžou dospělí těšit na švýcarské duo Campagnia DUE, večerní představení Víti Marčíka nebo na koncerty Saši Rašilova.

„Postavili jsme cirkusové městečko a máme všichni velkou radost, jak vypadá, jakou atmosféru slibuje," sdělila první dojmy Ivana Vrbíková, organizátorka festivalu a dodává: „V pondělí v noci jsme trochu bojovali s počasím, ale dnes už je vše opět zalito sluncem a máme radost z návštěvníků, kteří jsou nadšeni, že něco takového na Lipně vyrostlo. Festival jede a je vidět, že se o nás ví a lidé se těší na zážitky pod cirkusovým šapitó.“

Jakousi třešničkou na dortu celé akce je celodenní provoz Divadelního fotoateliéru Vandy Hybnerové, kde vznikají originální divadelní portréty v restrostylu. „Ve fotoateliéru Le Petit Cheval se na okamžik můžete stát kýmkoliv si budete přát, obléknete se do divadelních kostýmů  a navěky to zaznamená fotoaparát," doplnila Ivana Vrbíková.

Vstup do areálu, kde najdete cirkusové a výtvarné dílny, Music bar Letní poloha, čajovnu, oblíbené grilované ryby a další zajímavosti je zdarma. Vstupenky na dětská a večerní představení je možno zakoupit přímo v místě konání. Více informací o akci na www.letniletna.cz.