15:02 hodin - Na zhoršenou sjízdnost vozovky upozorňují policisté na Husově třídě v Českých Budějovicích. U jednoho z přechodů pro chodce je na vozovce olej. Na místo byli přivoláni k likvidaci hasiči. A na naftu na vozovce upozorňují policisté také na Dlouhé louce. 

14:28 hodin - Podobný scénář, jako v ranních hodinách, se opakuje nyní znovu. Před půl třetí na silnici II/19 u Tábora došlo ke střetu nákladního auta se zvěří. S případnými komplikacemi v dopravě zde počítejte do půl páté odpoledne. 

14:19 hodin - Dopravní nehodu řeší aktuálně policisté také u Velešína. Deset minut po čtrnácté hodině zde havarovala dvě osobní vozidla. Havárie na silnici III/1567 skončila zraněním. „Havarovaná auta jsou mimo komunikaci, na silnici jsou ale vyteklé provozní kapaliny. Policie tu řídí dopravu kyvadlově," upozorňuje Milan Bajcura na dopravní komplikace. S omezením v souvislosti s vyšetřováním nehody a odstraňováním jejích následků počítejte přibližně do čtvrt na pět.

14:12 hodin -V Kamenném Újezdu na Českobudějovicku vyšetřují policisté dopravní nehodu. V Budějovické ulici došlo krátce před čtrnáctou hodinou ke střetu osobního vozidla s chodcem. Při nehodě byl chodec zraněn, podle policejního mluvčího Milana Bajcury naštěstí jen lehce. „Nezletilý chlapec přebíhal vozovku zrovna v okamžiku, kdy tudy projíždělo auto," upřesnil. Situace se obešla bez omezení dopravy.

13:51 hodin - Silný provoz na silnici I/20 v Českých Budějovicích komplikuje dopravní nehoda. Kolem půl druhé zde havarovalo osobní a nákladní vozidlo. S komplikacemi musíte počítat zhruba do půl páté odpoledne.

12:04 hodin - Deset minut přd polednem havarovala u Chotýčan na Českubudějovicku dvě nákladní vozidla. Nehoda, která se stala na silnici I/3 se obešla bez zranění. Možné dopravní komplikace očekávajete přibližně do druhé hodiny odpoledne.

11:30 hodin - Až do druhé hodiny odpolední lze počítat s dopravními komplikacemi na silnici II/155 u obce Římov. Havarovalo nákladní vozidlo s tahačem, které skončilo mimo komunikaci. Nehoda se obešla bez zranění, ale bude se překládat náklad a vyproš´tovat havarované vozidlo.

9:38 hodin - Dopravní nehoda může komplikovat dopravu v Českých Budějovicích. V ulici Milady Horákové havarovala krátce po půl desáté osobní a nákladní vozidlo. Odstranění následků nehody může trvat do 12:40 hodin.

9:23 hodin - Dopravní nehodu na silnici II/148 řeší policisté u obce Novosedly nad Nežárkou na Jindřichohradecku. Příčinou nehody osobního vozidla byl spadlý strom. S dopravními komplikace zde můžete počítat přibližně do 11:20 hodin.

9:19 hodin - Krátce před devátou hodinou havarovala na silnici ii/139 o obce Dobev na Písecku dvě osobní vozidla. Nehoda, která se obešla bez zranění, může komplikovat dopravu v místě až do jedenácté hodiny. 

A do stejné hodiny mohou být dopravní komplikace také na silnici III/1631 u Nové pece na Prachaticku. Zde havarovalo osobní a nákladní vozidlo. I tato dopravní nehoda se obešla bez zranění osob.

8:27 hodin - Další dopravní nehoda je hlášena na silnici 12229 u obce Zliv. Havárie dvou osobních vozidel se obešla bez zranění osob. S možnými komplikacemi v dopravě v tomto úseku počítejte zhruba do půl jedenácté. 

8:06 hodin - Čtvrt hodiny před osmou ráno došlo k nehodě u Velešína. Na silnici i/3 skončil po havárii mimo komunikaci tahač s návěsem. nehoda je bez zranění. Vyšetřování nehody a odstraňování násleedků by mohlo trvat zhruba do jedenácté hodiny.

Na nebezpečnou situaci by si měli dát pozor řidiči jedoucí u Suchdola nad Lužnicí, kde se uprostřed vozovky nachází mrtvá srna.

Až do půl jedenácté bude pravděpodobně trvat vyšetřování a odstraňování následků střetu osobního a nákladního vozidla, který se stal v půl osmé na silnici ii/102 u Kovářova na Písecku. Nehoda se obešla bez zranění. 

A dopravu v Českých Budějovicích může komplikovat také další nehoda. Ta se stala před půl osmou ráno v ulici Kněžkodvorská, křižovatka s ulicí Karoliny Světlé. Střetla se zde dvě osobní vozidla. nehoda je sice bez zranění, nicméně pozor na dopravu, komunikace je momentálně průjezdná jen v jednom směru.

8:00 hodin - Zhruba ještě hodinu by mělo trvat vyšetřování dopravní nehody dvou vozidel v ulici Mánesova v Českých Budějovicích. Policisté jsou na místě. V místě je silný provoz, dbejte zvýšené opatrnosti. 

K prvnímu nahlášenému střetu osobního vozidla se srnou došlo krátce před šestou hodinou ranní na silnici I/20 na Písecku u Drhovle. Po nehodě vyteklo na vozovku palivo. Odklízecí práce by měly trvat zhruba do osmi hodin.

Stejnou příčinu měla nehoda na Strakonicku na silnici 1399 u Blatné. Ta se stala ve čtvrt na sedm a bez omezení by měl být provoz v tomto úseku zhruba ve čtvrt na devět.

Bez zranění osob skončil i třetí střet se srnou. Ve tři čtvrtě na sedm vběhla do cesty osobnímu vozidlu na silnici I/39 u obce Přísečná na Českokrumlovsku. Ve směru od Rájova počítejte s probíhajícím policejním vyšetřováním nehody. Stav by se měl vrátit k normálu těsně před devátoou hodinou.

A nakonec upozornění na dopravní omezení. Až do sobotní šestnácté hodiny počítejte v Kaplici Nádraží s uzavírkou z důvodu opravy železničního přejezdu a pracemi na silnici.