Úvod roku 2015 bude na jihu Čech patřit cyklistice.
Atraktivní světový šampionát v cyklokrosu přiláká tisícovky diváků z celého světa.
Táborští velezkušení pořadatelé už teď mají plné ruce práce s přípravami.
Skvělou zprávu všem fanouškům sportu do Jihočeského kraje předává Petr Balogh z Agentury Cyklistika: „Mluvil jsem se Zdeňkem Štybarem, jednoznačně mi potvrdil, že pokud mu to zdraví dovolí, tak bude v Táboře obhajovat titul mistra světa," nabízí skvělou  informaci.
Štybar  v úvodu letošního roku předvedl na MS v nizozemském Hooegerheide spanilou jízdu, porazil všechny soupeře a zaslouženě vybojoval do své osobní sbírky další titul. Dá se předpokládat, že na táborské trati českého reprezentanta poženou směrem k cíli hlasivky desítek tisíc fanoušků. Zdeněk Štybar je totiž oblíbeným sportovcem nejen v ČR, početné fanouškovské  zázemí má také v Belgii, kde rodák ze Stříbra trvale žije.
MS 2015 začne na jihu Čech už za necelých šest měsíců. Táborští připravili směrem k šampionátu celou řadu propagačních akcí.
Partnerem na cestě, která vyvrcholí na přelomu ledna a února, je také Deník.
Milovníci kultury a sportu  si mohou objednávat kombinovanou vstupenku na oblíbený historický festival Táborská setkání 2014 a na mistrovství světa v cyklokrosu.
„Kombinovaná vstupenka umožní permanentní vstup za 550 korun na obě prestižní akce,  na historický festival v termínu 12.-14.9. 2014 a na mistrovství světa v cyklokrosu. Vstupenka bude slosovatelná o hodnotné ceny v rámci festivalu Táborská setkání."
(vstupenky najdete na adrese: www.ticketstream.cz)
Agentura Cyklistika připravila dvě stovky vlajek, které návštěvníkům a obyvatelům města budou MS každý den připomínat. „Instalujeme je ve městě a na příjezdových cestách. Nachystali jsme také velký  banner s motivem mistrovství světa a s partnery, který bude viset na Křižíkově náměstí a dodatečně vyzdobíme pyramidu na kruhovém objezdu u Policie."
MS v cyklokrosu je sportovní akcí, která promění jihočeské město v úvodu roku 2015 v centrum světové cyklistiky. „Děkujeme městu Tábor za velkou podporu," vzkazují z Agentury Cyklistika.