Italská kuchyně

V tomto kurzu společně pronikneme do italské kuchyně. Ukážeme si výrobu domácí pasty a jak s ní správně zacházet. To vše s lektorem Pavlem Drdelem.

Co se v kurzu naučíme:
* Variace italských předkrmů
* Toskánská rajčatová polévka
* Krevety v sardelovém másle
* Šafránové risotto
* Výroba domácích těstovin, pesta a základních omáček
* Minutkové tiramisu s pomerančem

V ceně kurzu (1499,-):
Veškeré použité suroviny na přípravu menu, služby šéfkuchaře a lektora, zapůjčení zástěry, nealkoholické nápoje, pivo, víno a káva. Navíc od nás obdržíte skripta s recepty.

2. 10.  (17:30–22:00)
Otavská 1453, Ceske Budejovice
SDÍLEJ:

Akce ve vašem okolí

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení