Soutěžte s Českobudějovickým deníkem a rozhodněte, kdo se stane královnou maturitních plesů, které se v sezoně 2013/2014 uskutečnily na Českobudějovicku.

Odměna pro výherce je lákavá. Ten, kdo v soutěži získá prostřednictvím novinových kuponů od čtenářů nejvíce hlasů, vyhraje pro svou třídu poukázku na konzumaci při maturitním večírku v pivnici In Loco českobudějovického Clarion Congress Hotelu v hodnotě 5000 Kč.

Do soutěže se mohli hlásit pánové i slečny, třídy však letos nominovaly jen dívky.

Pravidla klání jsou jednoduchá. Fotografie všech přihlášených budou v následujících týdnech vycházet vždy v pátečním tištěném vydání Českobudějovického deníku, zveřejňujeme je i na webu ceskobudejovicky.denik.cz.

Dvakrát týdně, a sice vždy 
v úterý a v pátek, otiskneme 
v novinách rovněž hlasovací kupon, jehož prostřednictvím budete moci posílat hlasy svým favoritům.

Každý kupon má hodnotu jednoho hlasu. Maturantka, která získá nejvíce hlasů, vyhraje pro svou třídu již zmíněnou poukázku na konzumaci při maturitním večírku v hodnotě 5000 korun. Tento večírek se uskuteční v libovolném, předem dohodnutém termínu 
(s ohledem na provoz a kapacitu restaurace). Na památku od nás třída získá i fotografii 
z tohoto maturitního večírku, kterou zároveň zveřejníme 
v Českobudějovickém deníku.

Soutěž začíná v pátek 
4. dubna, hlasování skončí 
v pátek 9. května.

Clarion Congress Hotel České Budějovice.Clarion Congress Hotel České Budějovice je nově zrekonstruovaný moderní čtyřhvězdičkový hotel v Českých Budějovicích. I nehoteloví hosté se sem mohou vydat za gurmánskými zážitky. Buď do Restaurace Benada, která nabízí speciality české a mezinárodní kuchyně v moderním pojetí, nebo do moderní pivnice IN LOCO (na správném místě), kde jsou k výbornému pivu k mání pravé pivní speciality a česká klasika. Více na www.clarioncongresshotelceskebudejovice.com.