V uplynulých měsících jste nám do redakce posílali snímky ze svých zahrad. Ze všech zahrádkářů a pěstitelů, kteří zareagovali na výzvu Českobudějovického deníku, jsme vybrali osm autorů nejzdařilejších snímků, které vám 
v tomto vydání představujeme.

O nejkrásnějších zahradách, terasách či balkonech můžete hlasovat pouze prostřednictvím tištěných kuponů. První vyšel v pátek 6. listoapdu, další najdete v každém pondělním a čtvrtečním vydání Českobudějovického deníku, a to až do 30. listopadu.
Do soutěže zařadíme jen originální kupony vystřižené z novin. Počet kuponů, které vyplní jeden čtenář, není omezen – čím více kuponů nasbíráte, tím větší šance na výhru váš favorit má.

Kupony odešlete poštou nebo doneste na adresu Českobudějovický deník, náměstí Přemysla Otakara II. 8/5, 370 01 České Budějovice nejpozději do pátku 4. prosince. Nemusíte posílat každý kupon zvlášť, doručte je klidně všechny najednou až na konci soutěže.
A teď to nejdůležitější – o co se hraje. Soutěžící s nejvyšším počtem hlasů získá poukázku do Zahradnictví Klíma v Českých Budějovicích na nákup zboží v hodnotě 1000 korun, soutěžící na druhém a třetím místě obdrží poukázky do stejného zahradnictví, každý na nákup zboží v hodnotě 500 korun.