Kromě návyků na více pohybu a hlídání vhodné stravy ale získaly ještě více. Božena Sládková uvedla, že na přednáškách a cvičeních poznala nové přátele a při tom se podívala na Hanu Houškovou. Bylo jasné, že se spřátelily právě spolu. „Navíc jsem dokázala zlepšit trochu i své tělo," pochvaluje si Božena Sládková. Její nová kamarádka Hana Houšková hledala jen slova chvály. „Všem pořadatelům moc děkujeme," sdělila.

Adina Dvořáková a Kateřina Vokálová se pak shodly, že díky akci dokázaly skutečně změnit svůj životní styl. „Upravila jsem jídelníček a začala se více hýbat," prozradila Adina Dvořáková s tím, že v nastoleném trendu hodlá pokračovat.

Právě přenesení získaných návyků do dalšího osobního života je podle přednášející Andrey Trajkové to nejpodstatnější. „Všechny účastnice dostaly dostatek informací, tipů a rad, jak dále ve svém životě pokračovat," doufá.

Podle ní až čas ukáže, jestli pro zapojené ženy projekt byl začátkem něčeho nového. Podstatné je prý vždy poslouchat hlavně své tělo, nedat na všeobecné rady a nenechat se rozhodit tlakem okolí. „Každý jsme originál a každému vyhovuje něco jiného," říká Andrea Trajková.

Moderátor a cvičitel Jiří Gruntorád celý projekt Změňte svůj život v IGY hodnotí velmi pozitivně. „Myslím, že i management IGY musel obrovský zájem překvapit. Když někde o tomto konceptu vyprávím, všichni nám ho závidí," řekl.

Jeho pozornosti neunikly ani čtyři účastnice, jejichž proměny na svých stránkách pravidelně přibližoval regionální Deník. „Rozhovory s nimi jsem si v novinách pročítal," prozradil. 

Za největší úspěch spatřuje, že v otištěných názorech dívek a dam vysledoval změnu v jejich myšlení, což je prý to nejcennější. „Zjistily, že celé je to jen o nich samotných a vůbec ne o tom, co si myslí někdo jiný," shrnul Jiří Gruntorád.¨

Za účast na projektu získaly čtyři účastnice poukaz na pobyt ve wellness hotelu Rezidence Nové Hrady a roční předplatné časopisu Kondice.