Vítězové jednotlivých měsíčních kol postoupí do finálového kola. V tomto kole se mezi sebou utkají o ještě hodnotnější výhru, než jaké budeme nabízet v jednotlivých měsíčních kolech.

Přihlaste se i vy

Chcete-li i vy přihlásit svůj úlovek do soutěže, pošlete nám fotografii, která zachycuje rybáře i s rybou. K tomu připište jméno a místo bydliště rybáře, kontakt na něj, druh a míry ulovené ryby a místo ulovení. Snímky posílejte poštou na adresu: Českobudějovický deník, nám. Přemysla Otakara II. 8/5, 370 01 České Budějovice (připište heslo Rybáři), nebo elektronickou poštou na adresu martin.troster@denik.cz

Aquazona České Budějovice.Sponzorem soutěže je společnost Aquazona, s. r. o., největší rybářská prodejna v jižních Čechách. Více než 10 000 položek zboží! Pruty, navijáky, nástrahy, návnady, rybářskou bižuterii, outdoorové oblečení, obuv a mnohem víc najdete na adrese nám. Bratří Čapků 9 v Českých Budějovicích nebo na e-shopu AQUAZONA.CZ. Tel.: 702 099 747. Otevírací doba: pondělí až pátek 8.30 - 17.30, sobota 8.30 - 12.00 hodin.