Bohužel v době hoaxů a dezinformací a skutečnosti, která předstihuje ty nejšílenější sny, nemá taková aprílová kachna žádný význam, čtenář už často není schopen rozpoznat, co je smyšlenka, co humor a co realita.

Deník pro dobrou náladu
Aprílový úkol Deníku: Poznejte mezi 10 zprávami tu fiktivní

Přesto teď jeden aprílový článek vytvořím, bude to ta největší kachna všech dob, složená z největších konspiračních teorií.

Řád Aprílářů odhalen!

Jak předpověděla Baba Vanga – 1. dubna 2021 bude odhalena tajná organizace, která řídí náš svět. A i tato její předpověď vyšla. Dnes ráno promluvil na tiskové konferenci předseda organizace Aprílářů Elvis Presley, který jak známo nezemřel, ale žil v tajném středisku, kde bylo simulováno údajné přistání Američanů na Měsíci.

Vtipy se rychlostí blesku šíří zejména na sociálních sítích.
Trefné hlášky, humorné kresby: takový byl rok s covidem pohledem vtipálků

Dalšími členy řádu jsou John Fitzgerald Kennedy či Walt Disney. Jak řekl jejich mluvčí, zpěvák Jiří Schelinger: Jedenácté září, pandemie covidu, síť 5G – to vše je naše práce. Plánujeme ze světa vytvořit obří Disneyland a vozit sem mimozemšťany na prohlídky.

Tato aprílová zpráva může být později dávána za vzor všem konspiračním teoriím a nevylučuji, že se najde i někdo kdo jí uvěří. Přeji pěkný apríl všem!