Huckster má trubkový rám a samotný monokok je vytvořen z uhlíkových vláken. Na předních i zadních blatnících jsou aktivní aerodynamické prvky. Na střeše a zadní části jsou hned tři spoilery. Dvá pevné a třetí výsuvný pro kaskadérské skoky.

Pohon zajišťuje přeplňovaný motor boxer o objemu 2,3 litru s masivním výkonem 862 koní. Speciál díky tomu dosáhl s časem 46,2 sekund pátého nejlepšího času v závodu do vrchu v Goodwood Hillclimb 2022.

Ale teď už k samotnému videu…

Zběsilá jízda se tentokrát odehrává na Floridě, kde se Travis Pastrana povaluje na pláži. Pak ale nasedne do nedaleko stojícího Hucksteru. Po předvedení pár efektivních driftů přichází první kaskadérský kousek. Pastrana skočí se Subaru na řadu dálničních svodidel, po kterém auto klouže jako obří skateboard.

Zdroj: Youtube

Po kroužení kolem vodního skútru na kolečkách a pak kolem panáčkujícího monster trucku vyzve Pastrana na závod na 1/4 míle Druckster. Na dlouhém mostě následně Travis rozjede Huckster na rychlost 266 km/h a doprovod mu dělá tryskáč. Tato rychlost je nutná, aby kaskadér dokončil mohutný skok. Po překonání celého rozpětí mostu Huckster tvrdě přistává.

Při dalším skoku přes most přeskakuje vrtulník. V plné rychlosti projede mělkou vodou, aby udělal vlnu na skok pro vodní skútr. Ke konci videa se prohánějí s helikoptérou a video ukončí společným „tancem“.

Toyota C-HR Prologue Concept.
Vypadá jako kladivoun. Toyota odhaluje nový design značky na konceptu C-HR
Koncepce Favoritu po mnoha letech opět splňovala moderní trendy
Rozhodnutí o Favoritu padlo před 40 lety. Škoda na něj ale nebyla připravena!
Kalendář Pirelli 2023 je v Česku: Prohlédněte si ukázky i fotky ze zákulisí