Radka Třísková
Celozrnná palačinka
Na těsto:
2 dcl mléka
1 vejce
ovesné vločky
celozrnná mouka
sůl
Náplň:
4 lžíce tvarohu
jahody
lžička medu
Kvedlačkou rozkvedláme mléko, vejce, sůl a přimícháváme vločky a mouku asi tak půl na půl. Poté nalijeme na plech na pečicí papír na 160 °C asi 10 min. Z těsta krájíme pruhy, které naplníme tvarohem s kousky jahod a lžičkou medu. Palačinku přehneme, ozdobíme tvarohem a jahodou a podáváme.
Inspirujte i vy ostatní čtenáře, pošlete na nám na e-mail: leona.frohlichova@denik.cz váš oblíbený recept i s vaší autorskou fotkou hotového jídla nebo upečených sladkostí. Nezapomeňte připojit vaše jméno a bydliště. Recepty s fotografiemi pak zveřejníme na webových stránkách vašeho Deníku. Zapojujeme se i my, redaktoři, a ukážeme vám na webových stránkách vašeho Deníku naše oblíbené recepty.