Radka Třísková
Francouzské brambory
Asi půl kg brambor ve slupce uvařit
2 uzená kuřecí stehna
2 vejce
2 stroužky česneku
3 hrsti špenátu
Cuketa
Sůl, pepř
Vychladlé brambory protlačíme přes sítko na hranolky, stehna obereme maso a nakrájíme na kostičky, přidáme k bramborám. Pokrájíme špenát a cuketu na kolečka, přidáme do misky k bramborám, vše osolíme, opepříme a dáme péct na pečicí papír do zapékací misky. Pečeme 200 °C asi 35 min. Před koncem zalijeme rozmíchanými vajíčky a dopečeme.
Inspirujte i vy ostatní čtenáře, pošlete na nám na e-mail: leona.frohlichova@denik.cz váš oblíbený recept i s vaší autorskou fotkou hotového jídla nebo upečených sladkostí. Nezapomeňte připojit vaše jméno a bydliště. Recepty s fotografiemi pak zveřejníme na webových stránkách vašeho Deníku. Zapojujeme se i my, redaktoři, a ukážeme vám na webových stránkách vašeho Deníku naše oblíbené recepty.