Radka Třísková
Špaldová buchta s borůvkami
1 hrnek špaldové mouky
2 kelímky bílého jogurtu
2 vejce
4 lžíce medu
3 lžíce olivového oleje
1 prášek do pečiva
Sklenička borůvek
Mléko

Všechny ingredience smícháme, nakonec vmícháme borůvky. Pečeme na pečicím papíru na 180 °C asi 30 minut.

Inspirujte i vy ostatní čtenáře, pošlete na nám na e-mail: leona.frohlichova@denik.cz váš oblíbený recept i s vaší autorskou fotkou hotového jídla nebo upečených sladkostí. Nezapomeňte připojit vaše jméno a bydliště. Recepty s fotografiemi pak zveřejníme na webových stránkách vašeho Deníku. Zapojujeme se i my, redaktoři, a ukážeme vám na webových stránkách vašeho Deníku naše oblíbené recepty.