Black a Berry – dva kocouří frajeři
Kočka - stylová značka s dlouhou tradicí. Chcete i vy být hrdým majitelem BlackBerry? Tak to máme pro vás dvojnásob lákavou nabídku v podobě dvou uvrněných pohodových kocourků. Black a Berry jsou odhadem čtyřměsíční hravá koťátka, která chtějí dovádět a poznávat svět.
Black - mourovatý kocourek
Berry - bílomourovatý kocourek
Kluci jsou pohodáři, čistotní, hodí se do bytu i do domku se zahradou, s budoucím přístupem ven (po své kastraci). Zvyknou si s nadsázkou na jakýkoliv domov i na jakékoliv zvířecí kamarády. Jsou mladí a tvární.

Rafael, Roger a Serena - elitní sportovci na území našeho útulku.
Kuličky vrnivé, mazlivé a akční, tři lumpíci, kteří čekají na svůj domov. V kotečku si hrají, baví je život, s námi se mazlí a bezpochyby v dospělosti uloví nejednu myšku.
Hodí se do bytu i do domku se zahradou s budoucím přístupem (po jejich kastraci) ven.

Legendario - vrnivý mazlík
Je třeba vybraná společnost na nadcházející dlouhé zimní večery? Tak od nás má jasné doporučení kocourek Legi. Dospělý, mladý, odhadem roční kocourek Legi je pohodář největšího rázu. Mazlí se, rozvaluje se o sto šest, vrní na klíně, dokud jste ochotní ho hladit, pózovat na fotografiích mu také šlo nadmíru dobře. Prostě ten nejvybranější společník.
Legisek je čistotný, mazlivý kocour, hodí se do bytu i do domku se zahradou. Po adaptaci v novém domově bude dozajista chodit rád ven na myšky a kocouří špacírky.

Amarulka
Úžasná odhadem pětiletá kočička, k člověku velmi přítulná a jemná. Není to žádné pometlo a blázínek, ale přemýšlivá a klidná mazlivka. Tiše odpočívá ve svém kotci, je důsledně čistotná. Nehraje si a nelumpačí, prahne jen po našem hlazení a společnosti. Ideální společnost pro ty nejnáročnější. Hodí se do bytu i do domku se zahradou. Po adaptaci v novém domově může chodit na procházky ven.

Všechny kočky na vás čekají v táborském útulku.