Soutěž je rozdělena na dvě kategorie, zapojit se mohou školy napříč Jihočeským krajem. Hlavním smyslem soutěže je ukázat důležitost učitelského povolání a zvyšovat zájem o učitelské povolání v Jihočeském kraji, popularizovat studium učitelství a zvyšovat atraktivitu učitelské přípravy.

V rámci soutěže jsou vyhlášeny dvě samostatné kategorie:
Pro žáky základních škol a nižšího stupně víceletých gymnázií
Téma: „Kdo/kým je pro mě učitel“
Příspěvky mohou mít nejrůznější podobu - obrázky, koláže, příběhy, deníky, komiksy, audionahrávky, videa… Zapojit se mohou jednotlivci i třídní kolektivy.

Zámek Hluboká nad Vltavou je jednou z největších turistických atraktivit Jihočeského kraje - a to právem.
KVÍZY: Jste skutečný znalec jižních Čech? Otestujte se v našich kvízech

Pro žáky středních škol v Jihočeském krajiTéma: „Ze života učitelů aneb přínos učitelské profese“Do soutěže se zasílají pouze videa, jejichž tématem je „Ze života učitelů aneb přínos učitelské profese“. Natočte video, ve kterém zachytíte různé etapy života učitele a ukažte na nich, jaký je přínos učitelské profese (začínající učitel, učitel v procesu, učitel před důchodem, učitel v důchodu…). Vybrat si můžete pouze jedno období nebo udělat průřez profesním životem. Zapojit se mohou jednotlivci i třídní kolektivy.

Své příspěvky zašlete na adresu: KreBul, o.p.s., Zlatá stezka 145, 383 01 Prachatice, případně na e-mail: krebul@krebul.cz. Obálku označte heslem: Na učitelích záleží. Soutěžní práce musí být opatřeny jménem, názvem školy a adresou školy. Vyhlášení výsledků a ocenění nejlepších prací proběhne na podzim, kdy bude zároveň vytvořena putovní výstava ze soutěžních příspěvků.

Zdeněk Krejsa, KreBul, o.p.s.

Zapojte se do soutěže.Zdroj: Krebul

Zapojte se do soutěže.Zdroj: Krebul