Otava Katovice – Horní Bříza 7:1 (3:1)

Branky: 9. a 14. Požárek, 12. Paukner vlastní, 59. Habor, 72, 83. a 90. D. Bálek – 39. (PK) Kraček. ŽK: 1:1 (Kotrba – Tichý. Diváci: 181. Rozhodčí: Dohnal – Vnuk, Doubrava.
Katovice: Švehla – Květoň, Janoch, Kostka, Sládek, L. Bálek, Kadula, Kotrba, Štěch (46. D. Bálek) – Uher (59. Habor) – Požárek.

Výhra 7:1 se v divizi jen tak neurodí. Katovičtí se na soupeře zkrátka připravili skvěle. „Prohlédli jsme si soupeře na videu a dobře se na něj připravili. Od začátku jsme měli utkání ve své režii, škoda jednoho momentu, kdy jsme udělali penaltu. To trochu mrzí, dostali jsme z ní na 3:1. Jinak jsme si s chutí zastříleli a gólů mohlo být klidně i více. Soupeře jsme totálně přehrávali a pobavili fanoušky,“ shrnul utkání katovický trenér Přemysl Šroub.

K dobré pohodě přispěly i rychlé góly. „Konečně se nám podařil vstup do utkání a rychle jsme dali gól. Tím jsme se uklidnili, přišly další dvě branky a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto,“ doplnil trenér.

Katovičtí však museli před utkáním řešit sestavu. „Měli jsme trochu problémy, vypadli nám před utkáním tři hráči z obrany a základní sestavy. Z toho jsme měli trochu obavy, ale kluci, kteří nastoupili, si s tím poradili skvěle. Jsem rád za vysokou výhru. V týdnu se nám to hodně rozsypalo a v obraně nastupovali hráči, kteří jinak hrají v záloze,“ pochválil tým trenér Šroub.

Tomu vyšlo i střídání. Vasyl Habor dal gól, David Bálek dokonce tři. „Vasyl střídal při našem rohu, naběhl tam a hned z prvního dotyku míče dával gól. David hrál celý druhý poločas a dal hattrick. Střídání zkrátka vyšlo na jedničku,“ pochválil střídající hráče trenér.

Nepříjemná porážka v Lomu je tedy doma napravena a hráči se mohou těšit na daší zápasy. „Doma se nám daří, venku je to jako nebe a dudy. Doufám, že se teď na Aritmě již popereme o nějaký bodík a zahrajeme i venku,“ doplnil k dalšímu duelu Přemysl Šroub.


Načítám tabulku ...