Na hřišti se po svém zranění základu Dynama objevil Koval, jenž na kraji zálohy nahradil Wermkeho. Jinak sestava zůstala stejná jako v minulých utkáních.

Hosté začali bez respektu a v úvodní desetiminutovce měli více ze hry a v 9. minutě Paškovu střelu z voleje vyrážel Křížek v pádu od tyče na roh. Poté Jihočeši přitlačili a ze své aktivity vytěžili několik standardek. Z jedné z nich vypálil zdálky Grajciar a brankář Šustr měl s jeho jedovkou potíže. A ve 25. min. se opět Grajciar do míče opřel z dobrých třiceti metrů a Šustr se tentokráte k tyči vrhl marně – 1:0.

Tlak Dynama tlak pak sílil a byly i šance, druhý gól ale do půle už Jihočeši nepřidali. Byť hlavně Ledecký byl při chuti, jenže první jeho hlavičku vykopl z prázdné brány Mikula a ta druhá jen lízla vzdálenější tyčku…
Další dvě tutovky Dynamo mělo hned v první minutě druhé půle, ale gólman Šustr si se střelami Grajciara a Mršiće s notnou dávkou štěstí poradil. Vydechnout si ale mohl jen krátce, protože už ve 48. min. míč po centru Kladrubského pustil Ledecký na zadní tyč a tam Helešic v plném běhu nedal Šustrovï šanci – 2:0!

V 59. min. sice Havel nedal penaltu za Cvernův faul na Kovala, chuť si ale spravil vzápětí, když po Grajciarově rohu střelou z voleje málem protrhl síť a krásným gólem výhru Dynama zpečetil.

Dynamo ČB -Vítkovice 3:0 (1:0) - Branky: 25. Grajciar, 48. Helešic, 63. Havel. ŽK: Macej, Končal, V. Cverna, Mikula. ČK: 69. Končal. Diáci: 1569. Rozhodčí: Orel - Blažej, Leška. Dynamo: Křížek – Kladrubský, L. Havel, P. Novák, Helešic – Havelka (66. Čavoš), Javorek – Kovaľ (62. Wermke), Grajciar (74. Táborský), Mršić – Ledecký. Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula, V. Cverna, Končal – Pašek (61. Mrázek), Matěj, Súkenník (81. Ožvolda), Vasiljev – Mišinský (73. Hýbl), Macej.