V nižších krajských fotbalových soutěžích se uzavře podzim během tohoto víkendu. Velmi zajímavě se situace vyvinula V I. A třídě. Ve skupině A je Roudné "až" na třetím místě. "Chceme být výš, to ale musíme porážet soupeře, se kterými hrajeme o postup," myslí si Viktor Kadlec.

Pro srovnání: Strunkovice nasbíraly ve dvanácti zápasech 32 body. Mirovice jich mají 31. A Roudné? 26 bodů. Dalším v pořadí jsou Vodňany s 24 body. Pak už je v tabulce výrazná ztráta.

SK Dynamo České Budějovice vzdalo hold jihočeské záchrance.
To byla podívaná! Před fotbalem přiletěl vrtulník. Podívejte se na video

A pro zajímavost: 27.8. ve 2. kole: Roudné - Strunkovice 0:1. Gól vstřelil v 58. Adam Kadlec. Roudenský Viktor Kadlec říká: "Ztratili jsme s prvními i druhými, s těmi musíme sbírat body."

A 22.10. Mirovice - Roudné 2:1. Roudenští sice šli v 15. minutě do vedení (Goretki), ale domácí Janota a Ševr skóre otočili. "Dokud budeme ztrácet s těmi z čela tabulky, tak nemůžeme postoupit," kroutí hlavou Kadlec, který bere víkendové střetnutí se Lhenicemi jako povinné vítězství. "Při vší úctě k soupeři bychom měli nastřílet co nejvíc gólů, pro nás ale jsou klíčové jiné zápasy, na tom, kolik gólů nastřílíme teď, zase tolik nezáleží."

Lhenice jsou po dvanácti zápasech v tabulce I. A třídy sk. A na 11. místě se ziskem 11 bodů a skóre 12:26.

A skóre Roudného před víkendem? Impozantní: 39:12.

Zdroj: Deník


Načítám tabulku ...