V zápase proti Čukarički nastoupilo Dynamo v základní sestavě se všemi zimními posilami, přičemž Ivan Sušak v bráně, Miloš Kopečný a Denis Granečný na krajích obrany a Karol Mészároš s Pavlem Šulcem ve středové formaci odehráli celých devadesát minut. Trenér David Horejš je za předvedený výkon pochválil: „Myslím si, že splnili to, proč jsme je sem chtěli. Dle mého soudu určitě potvrdili svou kvalitu a věřím, že se v dalších zápasech budou ještě dál zlepšovat. Je dobře, že díky tomu konkurence v týmu ještě naroste a věřím, že mužstvo pro jarní část sezony dobře poskládáme,“ zadoufal kouč Dynama.

Zatímco ke hřišti, na kterém se úvodní přípravný zápas Dynama na Kypru hrál, měl trenér Horejš i kritické výhrady, samotné soustředění na Kypru si jeho účastníci ale pochvalují. „Bydlíme v krásném hotelu, Vaří nám výborně, nemáme jediný důvod si na cokoliv stěžovat. Můžeme kvalitně trénovat na travnatých hřištích. Máme tady veškerý servis k tomu, abychom se připravili na jarní část sezony,“ pochvaloval si v rozhovoru pro klubový web brankář Zdeněk Křížek (na snímku Jana Škrleho), jenž jako jediný ze současných hráčů Dynama byl už na minulém soustředění na Kypru před dvanácti lety.

Dynamo zatím v Ayia Napa mělo štěstí i na příznivé počasí. „Mezi tréninky jsme se spoluhráči skočili do moře a přesvědčili se, že tady je příjemné a čisté, jako regenerace poslouží velice dobře,“ liboval si zkušený gólman.

Pokud nedojde v naplánovaném programu přípravných utkání k nějaké změně, změří ve středu fotbalisté Dynama v dalším střetnutí své síly s lotyšským FK Rigas.