Svěřenci trenérské dvojice Tomáš Zápotočný a Marek Nikl do zápasu vstoupili aktivně. „Už v páté minutě měl gól na hlavě Daniel Hais, jeho šanci ale brankář Jova zlikvidoval,“ líčil v referátu z utkání na webu Dynama klubový mluvčí Dušan Mendel.

Další možnost Jihočechů měl Čmelík, svou střelu však mezi tři tyče nenasměroval. Na druhé straně ve 22. min. Litauszki mířil přesně a Maďaři vedli 1:0. Po změně stran navíc Zimonyi náskok Vasasu v 68. min. zvýšil na 2:0, jen pár vteřin nato ale Benjamin Čolič tvrdou ranou snížil na 2:1. „Mám z gólu samozřejmě radost, tak podstatné to však není. Důležité vždycky je, aby vyhrál mančaft,“ pro klubový web podtrhl střelec prvního gólu Dynama v novém roce.

Snahu Jihočechů vyrovnat v 72. min. Feczesin torpedoval gólem na 3:1, a přestože si potom fotbalisté Dynama ze svého tlaku vytvořili několik šancí, do černého se trefil jen Potočný, který tak korigoval na konečných 2:3.

„Přestože jsme prohráli, několik pasáží se mi herně líbilo, takže to pozitivní převažuje. Rozmrzelý jsem jen ze tří obdržených branek, dle mě hodně laciných. Toho se musíme vyvarovat,“ hodnotil zápas trenér Tomáš Zápotočný.

Vasas Budapešť - Dynamo ČB 3:2 (1:0) - Branky: 22. Litauzski, 68. Zimonyi, 72. Feczesin – 69. Čolić, 83. Potočný. Vasas: Jova – Szivacski, Litauszki, Otigba, Hidi, Ódor – Hinora, Pátkai, Sztojka, Zimonyi – Szalai (náhr. Dombó – Rab, Ihrig, Feczesin, Géresi). Dynamo: Janáček – Broukal, Havel, Králik – Čmelík, Grič, Hora, Mršić – Penner – Zajíc, Hais (střídali Švec, Matoušek, Škoda, Čavoš, Čolić, Potočný, Čoudek, Čermák, Sladký, Skovajsa).