Nedělní domácí ligový zápas se Slováckem byl pro Michaela Krmenčíka nejspíš na dlouho posledním. Klíčový hráč Viktorie odehrál 90. minut a poté ho vystřídal Tomáš Chorý. Krmenčík si ale z utkání odnesl vážné zranění. Vyšetření magnetickou rezonancí odhalilo u pětadvacetiletého útočníka přetržený zkřížený vaz na levé noze, což si vyžádá operaci a několikaměsíční rehabilitaci.

„Je velmi pravděpodobné, že tato sezona již pro Michaela bohužel skončila,“ potvrdil mluvčí západočeského klubu Václav Hanzlík.

Samotný hráč, jenž tak ve středu sledoval pohárový s Baníkem Ostrava duel pouze z tribuny, již hledí do budoucna. „Takový je prostě fotbal, mrzí mě to, ale nic s tím nenadělám. V nejbližších dnech mě čeká operace, následně se zaměřím na kvalitní rehabilitaci a budu tvrdě makat, abych se brzy vrátil v plné síle na hřiště,“ uvedl Michael Krmenčík.

„Děkuji i všem našim fanouškům, kteří mě podporují a poslali mi velké množství zpráv. To mě posiluje a dělá velkou radost,“ dodal Michael Krmenčík.

Vážné zranění urostlého forvarda, o kterého se zajímají zahraniční kluby, je pro Viktorii i českou reprezentaci velkou ztrátou. V minulé sezoně byl Krmenčík se 16 góly nejlepším střelcem české nejvyšší soutěže. V nové sezoně se trefil zatím sedmkrát. 

Plzeň vs. Ostrava.
Viktorii vyřadil z poháru Fleišman