Béčko Jankova s pomocí pendlů přivezlo cenný bod ze Suchdola, zatímco Mladé opět vyšlo naprázdno a v dalším utkání přivítá v derby třetí Ledenice. V Chlumu se blýskl hattrickem roudenský Růžička. V táborské skupině se Dolní Bukovsko již dotáhlo na vedoucí Kardašovu Řečici. Sedlec, nováček I.B třídy, počítá na podzim hlavně zraněné. Na vítězné vlně se nesou  Ledenice a béčko Roudného.

KŘEMŽE – MLADÉ 2:1. Karel Tondr, trenér Mladého: „Do Křemže jsme jeli s cílem získat tři body, vstup do utkání nám vyšel výborně a už ve 4. min. nás Vítek poslal do vedení. Vytvořili jsme si dostatek šancí na zvýšení náskoku, bohužel bez efektu – dvakrát neuspěli Tondr a Szojka, jednou Vítek. A tak nás domácí před poločasem potrestali, když se hlavou prosadil náš bývalý hráč Fleischmann. Místo jednoznačného vedení skončila první půle smírně. Druhá půle nabídla oboustranně bídný fotbal. O výhře Křemže rozhodla chyba brankáře Brůžka, kterému propadl míč za brankovou čáru. V závěru utkání ještě Lískovec nastřelil tyč, a tak všechny body zůstaly domácím. Z výkonu a přístupu některých hráčů jsem rozladěn ještě dnes."

KLIKOV – K. ÚJEZD 2:1. Jan Kučera, předseda K. Újezda: „Áčko neodjelo do Klikova v plné sestavě, někteří hráči ze základu totiž chyběli. Dostali jsme zbytečné góly po vlastních chybách. Malé hřiště nesvědčí naší technické hře, spíše nakopávané."

KAPLICE – BOROVANY 0:5. Jan Vodhánil, trenér Borovan: „Do Kaplice jsme jeli jako na každé utkání s béčky v obavách, v jaké sestavě nastoupí, takže jsme se na ni důkladně připravili. Začali jsme velice aktivně a podařilo se nám poměrně brzy vsítit první branku. Soupeř vyrovnal hru, ale nám se do poločasu podařilo proměnit ještě dvě šance a skóre mohlo být vyšší.  Ve druhé půli jsme kontrolovali hru, přidali jsme dva góly a pak dali příležitost hráčům z lavičky, aby se také zapojili do hry. Že K. Újezd klopýtl a jsme první? Na tabulku se nám dívá hezky! Do podzimu jsme šli oslabeni, a proto je překvapením, že se takhle držíme."

CHLUM – ROUDNÉ B 1:3. Libor Šolc, trenér Roudného: „Utkání bylo hodně těžké! Domácí se poprvé sešli kompletní a body nedali lacino. Byli nám vyrovnaným soupeřem, ale tentokrát jsme rozhodli zápas ve svůj prospěch díky tomu, že jsme své šance proměnili, zatímco oni ne. Přesto je musím pochválit za důrazný, bojovný fotbal. Měli jsme s nimi co dělat – utkání bylo jedno z nejtěžších, jaké jsme hráli. Že jsme si z něj odvezli tři body, nás samozřejmě moc těší."

SUCHDOL – JANKOV B 1:1. Petr Maxa, pendl z A týmu Jankova: „Favoritem zápasu byli domácí, ovšem vzhledem k tomu, že jsme cestovali do Suchdola se čtyřmi pendly, nechtěli jsme odjet s prázdnou. První poločas se nám povedl, šli jsme brzy do vedení a do půle jsme mohli přidat další branky. Kdybychom vedli 3:0, nikdo by se nemohl divit. Bohužel po změně stran domácí přidali, zatlačili nás a zaslouženě vyrovnali. Závěr byl trochu hektický, oba týmy v něm sahaly po třech bodech. Na výkon z první půle musíme navázat v dalších zápasech a pevně věřím, že pak se dostaví i tolik potřebné výhry."

Č. KRUMLOV B – LEDENICE 0:1. František Švaňa, trenér Ledenic: „Znovu nás čekal běhavý soupeř. V 17. min. Winkler utekl a k tyčce otevřel skóre. Krumlov v první půli ani neměl šance, zatímco Benhák a Kučera mohli zvýšit, ale domácího brankáře nepřekonali. O poločase jsme vystřídali, do 65. min. jsme museli ještě dvakrát a domácí nás pak přitlačili. Měli jsme však Mičana v bráně a také štěstí, když Krumlovští dvakrát z malého vápna  stříleli vedle. Kluci makali celý zápas, hráli dobře, jako nejlepší jsem vyhodnotil stopera Fošuma a Kučeru ve středu zálohy. I když Benhák, Hrubý a vlastně celý manšaft zaslouží pochvalu. V dalším kole jedeme do Mladého."

D. BUKOVSKO – VĚTROVY 3:1. Radim Kokeš, trenér D. Bukovska: „Za Větrovy hrají mladí kluci, běhaví, ale neukáznění. Vstřelili nám první gól, ale dokázali jsme vyrovnat a ještě před koncem první půle jsme dali druhý gól. Hru jsme měli ve své režii. Závěr utkání byl ze strany hostů hektický, protože se neustále dohadovali s rozhodčím,  tím však nejvíc ubližují sami sobě. I když nám hra neklape ještě stoprocentně podle představ, domácí utkání jsme zvládli a v příštím kole jedeme do Tábora na Meteor."

V. BROD – SEDLEC 3:0. František Švingelbauer, jednatel Sedlece: „Stále se potýkáme s marodkou, která se nám ve Vyšším Brodě znovu rozrostla. Sice se vrátil do sestavy Kozel, ale před zápasem jsme přišli o Pavlíčka a během utkání se zranili Peterka a Reindl. Navíc jsme přišli o vyloučeného Jodla… Po červené kartě už nebylo v silách manšaftu něco s výsledkem udělat. Je otázkou, kdo příště bude muset nastoupit, určitě budeme mít problémy se sestavou."

ZLIV – STACHY 1:0. Karel Jindrle, předseda Zlivi: „Tohle utkání bylo třeba vyhrát, abychom potvrdili tři body z Chelčic. Je třeba říct, že hosté úporně bránili, a tak se naši hráči zkraje utkání do šancí moc nedostávali. Ale na týmu byla vidět vůle po vítězství a nakonec k němu dokráčel, když se v 75. min. trefil Jiří Ira. Ocenil bych výkon Václavíka v bráně a Pavla Boubala ve středu zálohy."