Malou domů nabídl béčku Roudného, aby v 90. minutě lacino strhlo vítězství na svoji stranu.

Jako slepí k houslím ale Roudenští v Bavorovicích ke gólu nepřišli, protože při Rezkově trestném kopu zachránilo domácí břevno, od kterého se míč odrazil k brankové čáře, a balon se ve druhé půli otřel o horní tyč ještě jednou.

Malše šla výhře naproti pohybem a větší útočnou aktivitou. Při zakončení dorostence Vlka pokazil hostům radost odmávaný ofsajd. „Roudné má velice mladý manšaft, ambiciózní kluky, kteří jsou běhaví, hrají trojúhelníčky. První půle byla vyrovnaná, ale po vystřídání nás ve druhé půli začali přehrávat, a to chvílemi dost jednoznačně, takže míče létaly kolem šestnáctky," přiznal domácí prezident a trenér Karel Franěk.

Tomáš Koranda se spoluhráčům po utkání za svoji minelu omluvil. „Poslal Sýkorovi malou domů, kterou hosté vystihli a dali gól do prázdné brány, prohráli jsme 0:1… Bod by pro nás byl velice cenný, protože Roudné je těžký soupeř, ale nemáme nic. Takový je fotbal," povzdychl si po utkání Karel Franěk.

Výsledek smazal těsný náskok, který Bavorovice měly před sobotou na roudenské béčko. Mariner ale nedělá z domácí ztráty tragédii. „Vůbec ne, vždyť máme osmnáct bodů! My měli před podzimní sezonou za cíl uhrát osmnáct bodů, a ten jsme splnili."

Devatenáctý bod v sezoně Bavorovicím těsně proklouzl mezi prsty. „Takové utkání bychom měli dovést k plichtě," konstatoval bavorovický prezident. „Ale Roudné mělo více drzosti, více se tlačilo do šestnáctky a využilo naší hrubé chyby," doplnil.

V útoku jako by tentokrát Bavorovičtí nevěřili, že bez Svatopluka Vokurky mohou dát gól. „Je v lázních, na příští zápas už by měl být k dispozici," uvedl bavorovický kouč.

V soboru se jeho tým představí od 14 hodin na hřišti vedoucí Dobré Vody!