Špílmachr Zdeněk Hrdina, dlouholetá opora fotbalistů Týna, ve svém prvním derby od přestupu do Temelína podlehl Olympii (kde zůstal pokladníkem a členem výboru).

Prestižní duel sledovalo na stadionu v Týně nad Vltavou bezmála tři sta diváků! „Hrálo se bojovně, tvrdě, ale v duchu fair play," ocenil domácí kouč Josef Mařík. Nejvíce sledovanou postavou byla pochopitelně temelínská posila z léta – Zdeněk Hrdina. „Správně zápas vyhecoval," kvitoval Mařík atmosféru derby, které skončilo vítězstvím Týna 4:2. Hlavní hvězdou utkání se  stal domácí Štos, jenž zaznamenal hattrick.

Temelínští mají před sebou v okresním přeboru další atraktivní zápas: v sobotu hostí vedoucí Nemanice v čele s kapitánem Dubským, stále skvělým Kochlöflem či kanonýrem Remtou!

TÝN B – TEMELÍN 4:2 (1:2) –  Před rekordní návštěvou se hrál vynikající,  bojovný zápas, který nabídl spoustu zajímavých momentů před oběma brankami, a tak se bylo stále na co dívat! Nejdřív zahrozili domácí a střelu Šáleného kryl extýnský gólman Cihla. Hosté nechtěli zůstat pozadu a Říha trefil přetaženým centrem tyč. V 18. min.  Temelínští podnikli rychlý protiútok a po přihrávce od Jana Jaroše Pavlovič otevřel skóre.  Týn přidal a vytvářel si šance: Lisnerův trestný kop Cihla kryl, Štos utekl a nastřelil Cihlu, po Meidlově centru Lisner hlavičkoval těsně vedle… Ve 35. min. utekl po křídle Vornay, odcentroval a všudybyl Pavlovič zvýšil na 0:2. Domácí odpověděli ve 39. min., kdy Lisner hlavou našel Štose a ten prostřelil Cihlu. Do druhého poločasu Týnští vlétli jako uragán, v 54. min. prošel Lukeš nahrál Štosovi a bylo vyrovnáno. S remízou se nechtěl spokojit ani jeden tým. Temelín hrozil z protiútoků a střelu M. Jaroše vyrazil výborný Vachuta, jenž si poradil i s dorážkou Krátkého. V 65. min. domácí Lisner z trestného kopu obrátil skóre pro Olympii. Temelín v 85. min. byl blízko vyrovnání, když střela Vornaye lízla břevno! Z další akce Týn pojistil vítězství. Štos přetlačil obránce a v 87. min. uzavřel hattrick. Krásný zápas tak měl dobrý konec pro Týn.
Rozhodčí Hybšman.  ŽK 3:2 (Štos, Ponec Lukeš – Vornay,  M. Jaroš). Diváci: 260!⋌⋌(mař)

NEMANICE – N. HODĚJOVICE 4:0 (2:0) – Domácí vstoupili do utkání s nováčkem jako favorit, ale v první půli se jim nedařila kombinace a kupili řadu nepřesností. Po dvaceti minutách Benkovský dlouhým pasem poslal za obranu Motla, jenž se dostal    ze střeleckého úhlu, a tak ještě předložil míč na malé vápno Dubskému – 1:0. Poté na obou stranách zvonila břevna, na pokus hostující Michala odpověděl Remtův volej. Ve 44. min. Kochlöfl uvolnil Motla, po jehož přihrávce se uvnitř pokutového území prosadil Kubát. Ve druhé půli byl k vidění lepší fotbal, a to zásluhou obou týmů. Hosté dvakrát zahrozili z brejkových situací, ale neměli přesnou mušku. V 70. min. domácí kapitán Dubský přešel přes dva obránce, obstřelil i gólmana Gramana a míč, kopírující brankovou čáru, Remta před dobíhajícím bekem ještě musel doklepnout do sítě… Byl to určitě nejsnazší podzimní gól kanonýra. Na druhé straně střílel nebezpečně hodějovický Raitr a domácí Kochlöfl z přímého kopu otřásl břevnem. V 89. min. obávaný ranař Kochlöfl z 25 metrů napřáhl znovu a tentokrát trefil levý roh branky.
Bez karet pískal rozhodčí Šafránek. Diváci: 80.

LOKO ČB B – PLANÁ 1:2 (0:1) – Domácí se hned zkraje pohledného utkání do svého soupeře zakousli a zatlačili Planou do pokutového území, ale ze své aktivity vytěžili jen sérii rohových kopů. Ani Planá nezahálela, snažila se překvapit domácí obranu především rychlými protiútoky. Po jednom z nich se v 25. min. dostal za záda domácích obránců Balogh a lobem překonal vybíhajícího brankáře Vaňase – 0:1. Lokomotiva se po obdrženém gólu snažila rychle vyrovnat, místo kombinace však volila nakopávané míče –  a s nimi si Planá bez problémů poradila. Do druhé půle nastoupila Lokotka s cílem prodloužit stoprocentní bilanci na svém hřišti a k vidění bylo množství šancí. V 55. min. střílel zpoza vápna Pleskač a gólman Plané vytěsnil jeho pokus na břevno! Plánský Balogh zakončil svůj únik střelou do tyče. Po rychle rozehraném přímém kopu se ocitl v obrovské šanci domácí Zajíček, ale nedal. Lokomotiva se dočkala vyrovnání v 76. min., kdy se v závaru dostal míč ke Kocmichovi a ten jej pohotově uklidil k pravé tyči.  Po domácí mohlo být ještě lépe, ale po akci Čapka se míč loudavým tempem dokutálel těsně vedle branky! Rozhodující moment utkání přišel v 84. min., kdy faul na pronikajícího Balogha potrestal Sodomka: cizelérsky provedeným kopem nedal Vaňasovi šanci, 1:2. Domácí se vrhli do útoku, největší šanci na vyrovnání měl v 88. min. po rohu Sahan, ale jeho hlavičku vykopl  z branky obránce!  Lokomotiva tak poprvé v sezoně odešla ze svého hřiště poražena.
Před 50 diváky pískal rozhodčí Feitl, karty nehlášeny.

NEPLACHOV – OLEŠNICE  0:1 (0:1) – O výsledku zápasu rozhodl vlastní gól domácího gólmana Bicka, kterému po zranění zhořkl návrat do branky. Ve 30. min. si nešťastně srazil olešnický roh do sítě. Domácí prožívají zlé časy, chtěli proto přetrhnout dlouho šňůru zápasů bez vítězství, jenže vinou různých zranění měli k dispozici pouze jedenáct hráčů. Zápas se hrál ve slušném tempu. Na začátku byli aktivnější hosté, hlavně Hanzal hýřil pohybem a dělal domácím problémy. Za zmínku stojí umístěná střela olešnického kapitána St. Jindry, jenž z trestného kopu pořádně protáhl domácího gólmana Bicka. Poté přišel roh a situace, z níž padl vlastní gól. Domácí vyrovnali hru, do dobré příležitosti se dostal Šubrt, kterému však na poslední chvíli zablokoval střelu Bahenský. Pak ještě dvakrát střílel domácí Láník, který vystihl rozehrávku hostů, ale obě jeho střely těsně minuly Matouškovu bránu. V druhé půli se oba týmy marně snažily o vstřelení gólu. Blíže k němu měli domácí, kteří ale opět ukázali, jaký problém jim činí proměňování šancí. Jak se blížil konec, Neplachov se čím dál víc tlačil k vápnu. V 80. min. se dožadoval penalty za ruku olešnického hráče. Marně, navíc domácím byl vyloučen Mohamed. „Rozhodčí neměřil stejným metrem," zlobili se. Za druhý poločas si domácí bod zasloužili.
Rozhodčí Cibranský. ŽK 2:2. ČK 1:0 (Mohamed). Diváci: 50. 

ČT. DVORY B – SRUBEC  4:0 (1:0) – Domácí vstoupili do utkání s odhodláním potvrdit vítězství z Olešnice a hned v úvodní minutě zahrozil domácí kanonýr Tříska. V 8. min. se na velkém vápně uvolnil Janeček a střelou k tyči překonal brankáře. V další šanci se v 17. min. ocitl Maliňák, ale hlavou nedal a z následné akce orazítkoval M. Novotný břevno. M. Staněk se pokoušel překvapit brankáře z trestného kopu. Poté se hra vyrovnala a hosté měli několik střel, které skončily mimo tyče. Ve 43. min. rozhodčí přísně vyloučil domácího M. Novotného, navíc se zranil Snížek, za kterého šel do hry debutant Martin Valenta. Ten se hned ve 46. min. prosadil a zvýšil na 2:0. Od té chvíle byli domácí jasně lepší, přestože hráli v deseti. Tříska vyzkoušel pozornost brankáře  střelou z 20 metrů. V 65. min. se Tříska uvolnil ve vápně a nedal brankáři šanci. Na konečných 4:0 pečetil Staněk.
Pískal Feitl. ŽK 4:2. ČK 1:0. Přihlíželo 50 diváků.

H. STROPNICE – HLUBOKÁ B 1:7 (1:5) – Nejen, že domácí přenechali soupeři všechny tři body, ale i jejich hra měla do ideálu hodně daleko… I když poprvé v sezoně nastoupil v brance Bukovský, spoluhráči mu příliš nepomohli, a tak smutně lovil ze své sítě jeden míč za druhým. Opticky hra nebyla tak jednoznačná jako výsledek, ovšem hrubé chyby rozhodly zápas   ve prospěch hostů z Hluboké. Za zmínku stojí velmi dobrý výkon rozhodčího Hučíka.
Branky: 14. Křiváček, 23. Adam, 25. Procházka, 35. Pomeje, 42. Hezoučký, 43. Smolen, 80. Voleman, 85. Procházka. Diváci: 50. ⋌⋌(drb)

RUDOLFOV B – HRDĚJOVICE B 2:2 (2:1) – Již v deváté minutě otevřel skóre domácí Čapek. Hosté srovnali Strnadem o dvanáct minut později. Lépe hrajícímu Rudolfovu vrátil vedení opět Čapek ve 35. min. a těsný náskok vydržel jeho týmu do konce poločasu. Ve druhé půli neproměnili hráči Rudolfova tři vyložené příležitosti, a to byl impulz  pro soupeře, aby se chopil iniciativy. Tu korunoval Beran v 83. min. vyrovnávacím gólem. Těsně před koncem domácí Zachara neproměnil vyloženou šanci, a tak duel béček skončil smírně.
Pískal rozhodčí Kodl. ŽK 1:1. Přihlíželo 30 diváků.