V tomto kole prožil premiéru v novém dresu Jiří Koch, jenž přišel na půlroční hostování z Křemže, a do konce roku pomůže týmu také jankovský útočník Petr Holba.

Borovany trápí absence hráčů, a tak pracují na návratu veterána Milana Plachty (41), jenž nastupuje za staré pány SK Mladé. Naposledy působil v Rakousku.

Zliv před derby v Dřítni přišla o zraněného Vadima Rysa (koleno). Marodku hlásí i Nemanice. Horní Stropnice v derby získala první body

SEDLEC – NEMANICE 3:3. Stanislav Šindelář, trenér Sedlece: „S bodem jsme spokojeni, i když jsme vedli o půli 2:0 a říkal jsem si, že bychom mohli vyhrát… Ale na začátku druhé půle jsme neproměnili tutovku (Pavlíček) a inkasovali docela laciné góly. Diváci byli, myslím, spokojeni, protože se hrál solidní fotbal a bod si zasloužila obě mužstva. Ze čtyř zápasů to byl na podzim zatím nejtěžší soupeř. V sobotu nás čeká zápas v Plané u Českých Budějovic."

Stanislav Korčák, předseda Nemanic: „První poločas se nám vůbec nepovedl, Sedlec nás jasně přehrál, my byli bez pohybu. Jediný Nevosad odváděl standardní výkon. Ve druhém poločase se tým rozehrál, vyrovnal hru a mohl vyhrát, kdyby nám uznali gól. Pro údajný ofsajd ale neplatil. Z utkání máme čtyři zraněné, a to je pro nás téměř likvidační. Pro Strnada, který na kotníky trpí, možná podzim skončil."

ZLIV – PLANÁ 0:3. Vadim Rys, hrající asistent Zlivi: „Ačkoli jsme prohráli 0:3, jakkoli to bude znít divně, tentokrát musím kluky pochválit. Vinou zranění nám chybí minimálně pět lidí,a tak šanci dostávají dorostenci, kteří se dospělému fotbalu teprve učí. Planá má velmi zkušený a dobře postavený manšaft, a tak o jejím vítězství nebylo devadesát minut pochyb. Čeká nás derby ve Dřítni, kde se pokusíme urvat první výhru."

Lubomír Pintér, místopředseda Plané: „Byl to jeden z jednodušších zápasů. Jeden gól nám neuznali, ale pak se trefil Kneys a vedoucí brankou náš tým uklidnil. Byli jsme lepší než soupeř, který nastoupil v mladém složení, navíc se mu brzy zranil Vadim Rys. Vyhrát 3:0 ve Zlivi, která nás loni porazila, když jsme byli první, nás těší."

Kompletní ohlasy z I.B najdete ve čtvrtečním vydání ČB deníku.