Svěřenci trenéra Davida Horejše po dvou výhrách v úvodních dvou kolech s cílem bodovat jeli i na sever Čech. „Nečeká nás jednoduchý zápas, ale věřím, že se nám podaří navázat na výkony z prvních dvou kol," uvedl trenér Dynama pro Deník. „Musíme hrát vzadu na nulu a nějaký ten gól už tam vždycky dotlačíme," věřil Richard Kalod, jenž dal zatím všechny tři góly týmu. „Čeká nás mimořádně těžký duel, ale doufám, že to zvládneme a urveme plný počet bodů," podotkl záložník Patrik Čavoš.

V zápase včera zahrozil už ve 4. min. domácí Richter, pálil ale nad. Deset minut nato měl šanc Durdevič, jenž se objevil sám před brankou hostí, Křížka ale nepřekonal. Ve 20. min. měl další tutovku domácích Fotr, mířil však těsně vedle.

Z hostí dvakrát střílel Táborský, gólmana Samoela ale příliš nevystrašil. Postupem času se hosté častěji dostávali na polovinu svého soupeře, ale Šourek po rohu hlavičkoval nad břevno a centry Fundy i Klesy nenašly adresáta. Pět minut před půlí dokonce střelecky disponovaný Kalod dal gól, ten ale pro ofsajd nebyl uznán.

Právě Kalod si v nástupu do druhé půle nabíhal do slibné šance, obránce Zieris mu ale míč ukopl. Půl hodiny před koncem nebezpečně vypálil domácí Richter, gólman Křížek ale byl pozorný. O pět minut později se vyznamenal i Samoel v brance domácích, když kryl rány Táborského a Benáta. Zápas tak skončil bez branek.

Varnsdorf – Dynamo ČB 0:0

ŽK: Knejzlík, Daníček, Filip. Diváci: 985. Rozhodčí: Berka – Vitner, Kožár.

Varnsdorf: Samoel – Zieris, Neuberg, Filip – Rys, Houser (80. Dordič), Daníček, Richter, Knejzlík – Durdević (60. Beránek), Fotr (64. Jakubov).

Dynamo: Křížek – Klesa, Šourek, Novák, Funda – Čavoš, Čermák – Pešek (68. Kadula), Benát (90. Bederka), Táborský (82. Wermke) – Kalod.

Juniorka s Plzní, Táborsko do Vítkovic

V lize juniorů hrají mladíci Dynama v pondělí doma s Viktorií Plzeň: začátek zápasu na Složišti ve 13 hodin.

Fotbalisté Táborska budou zápas 3. kola II. ligy dohrávat ve Vítkovicích až v úterý. Začátek utkání je v 18 hodin.